anakarti yakma :)

Konu Sahibi
anakarti yakma :)
arkadaşlar telin anakarti ve işlemcisi yandığı zaman garanti servisine yollarsam teli değiştirirler mi merak ettimde

MaxipmaN

Üye
değiştirip 701 bile verebiliyolar

Tepkiler: pr3st1q3
    Konu Sahibi
bu anakartı ve işlemciyi nasıl yakabiliriz o zaman

ky_nukro

Üye
onu nasil yapicaz mesela 603 u yaksam 808 verirlermi

Metin MF

Üye
Süper fikir aslında la. Git Nokia 500 al işlemcisini yak versinler yeni bi 603

Pringles

Üye
overclock mantıklı ama en iyisi ateşe at gitsin :P

prensip olarak yapılacaklar yasal da olsa bunun adi dolandırıcılık. Ben yapmam asla. Ama şu var dikkat edin telefonlar elinizde patlamasın

prensip olarak yapılacaklar yasal da olsa bunun adi dolandırıcılık. Ben yapmam asla. Ama şu var dikkat edin telefonlar elinizde patlamasın

kvk genpa zaten bizi yeteri kadar dolandiriyor onun icin bu kucuk hile dolandiricilik bile sayilmaZ.

emreli01

Üye
garanti kapsamına hangi koşullarda kabul ediyorlar bilmek lazım ve ana kartı yazılımsal şekilde kullanılmaz hele getirmek .

Konu Sahibi
arkadaşlar ben hem işlemciyi hemde anakarti yakmak istiyorum. Sonrada telefonda oyun oynarken kapandı ve bir daha açılmadı derim ama kesin yanmali bir 808 yollasinlar :

- - - Eklendi - - -

anakart yanarsa telefonu değiştirmek zorundalar

elinizde kalma ihtimali de var , ona göre düşünün.

evet bazen ücret bile talep edebiliyorlar garantili olmasına rağmen , paranız orta derecede ise deneyin derim ve yeni bir telefon alma parası ayırın , telefonu yapmayacaklar gibi düşünün mesela yeni telefon paranız varsa yapın %33,3 ücretli %33,3 ücretsiz %33,3 telefon çöpe

%0,1 kalıcak buna ne diyorsun

- - - Eklendi - - -

[/FONT

onu da yuvarlama yapabilirsin hepsine bölüştürerek 0,0333333 0,0333333 0,0333333 devam eder buna yapacak bir şey yok.