Anadolu Meslek Lisesinde Ortalama Nasıl Hesaplanır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Ben 3 senedir yapıyorum bu hesapları kafana takılan bir şey olursa ulaşabilirsin

şu anda biraz meşgulüm hesaplama yapamıyorum notlarım yukarıdaki notlar bir tek geometri zayıf sence geçmiş miyimdir ?

OPC

Üye

şu anda biraz meşgulüm hesaplama yapamıyorum notlarım yukarıdaki notlar bir tek geometri zayıf sence geçmiş miyimdir ?

Tam sınırda ya da geçmişsindir gibi duruyor hesaplamak lazım o haftada 7 saat olan dersin hocasıyla konuşsan garantilersin işi

Konuş ama ilk dönem 2 ise boşuna konuşma 2+4/2 yine 3

Konu Sahibi

Tam sınırda ya da geçmişsindir gibi duruyor hesaplamak lazım o haftada 7 saat olan dersin hocasıyla konuşsan garantilersin işi

Konuş ama ilk dönem 2 ise boşuna konuşma 2+4/2 yine 3

ilk dönem 3 idi bu dönemde 3 geliyor ama o hoca biraz kıt sanmıyorum 4 yapacağını zaten 52 küsürden 2 geliyordu 3 yaptı

- - - Eklendi - - -

Tamam işte iki dönemin derslerinin hepsinin ortalamasını al benim dediğim gibi yap

akşam eve geçince hesaplayacağım bakalım

Ders ortalamalarını al, not değil. Mesela 90 gibi.

Konu Sahibi
ya atölyecilerden birisi benim kredim çok yüksek 7 ders göze batarım okulda yeniyim yoksa verirdim dedi bir diğeri ise benimle ortalama ile geçemeyeceğim konusunda iddialaştı bende uğraşmaktan vazgeçtim ortalamam tutarsa tutar tutmazsa tutmaz yazın gider veririm geometriyi gidip adamlara ağız eğiyoruz işimizi görmüyorlar

konuda yardımcı olan & olmaya çalışan herkese teşekkür ederim konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...