Sen de başladın her gülene gülerek karşılık vermeye Enes gibi :D sen burdamıydın yahu:islik:
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Sen de başladın her gülene gülerek karşılık vermeye Enes gibi Genişletmek için tıkla ... sen burdamıydın yahu:
Praetor' Alıntı: Sen de başladın her gülene gülerek karşılık vermeye Enes gibi Genişletmek için tıkla ... sen burdamıydın yahu:
Praetor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Yalan söylemiyorum en azından ... Genişletmek için tıkla ... Şakalaşıyoruz şurada Enes, takılma
TuRkiShCowboy' Alıntı: Yalan söylemiyorum en azından ... Genişletmek için tıkla ... Şakalaşıyoruz şurada Enes, takılma
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Dedim ya ışte yalan söylemiyorum ... Konu bundan açıldığı zaman bu şekilde mesaj sayımı arttırmaya çalıştığımı söylüyorum kendime kıza kıza
Dedim ya ışte yalan söylemiyorum ... Konu bundan açıldığı zaman bu şekilde mesaj sayımı arttırmaya çalıştığımı söylüyorum kendime kıza kıza
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Vallahi sana tek bir harf bile söylemedim Mehmet Abi Genişletmek için tıkla ... söyle istersen Enesim senin canın sağolsun kardeşim
TuRkiShCowboy' Alıntı: Vallahi sana tek bir harf bile söylemedim Mehmet Abi Genişletmek için tıkla ... söyle istersen Enesim senin canın sağolsun kardeşim
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Olmaz Şimdi biraz daha bu konuya yazarsam adım başka bir şekilde çıkacak