Anadalo lisesi 10. sınıf öğrencisiyim acil yardım lazım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asd39200

Üye
    Konu Sahibi
Anadalo lisesi 10. sınıf öğrencisiyim acil yardım lazım..
Başlıktata belirttiğim gibi 10. sınıfı bitirdim karnemde 3 tane zayıfım var ve ortalamam 2.74 sınıf tekrarı yazıyor ortalama yükseltme sınavında 45 alırsam direk geçiyormuyum yoksa o notu 3 e mi tamamlamam lazım ayrıntılı bilgi verirsniz sevinirim

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Anadolu liselerinde sınıf geçme notu 3.0 ve üzeri. Ortalamanı ona göre ayarlanan gerekiyo.

avcitalip

avcitalip

Üye
Başlıktata belirttiğim gibi 10. sınıfı bitirdim karnemde 3 tane zayıfım var ve ortalamam 2.74 sınıf tekrarı yazıyor ortalama yükseltme sınavında 45 alırsam direk geçiyormuyum yoksa o notu 3 e mi tamamlamam lazım ayrıntılı bilgi verirsniz sevinirim

karnende eğer o notlar 0 ise o sınavlardan en az 55 alman gerekiyor eğer 1 ise 3 ünden'de 45 alman gerekiyor ortalamayla artık geçeceğini sanmıyorum çünkü okullar kapanırken sınavlara başvuru yapılıyor orada yazdığın sınavların hepsine girmek durumundasın yoksa kalırsın...

bendede 3 tane zayıf var ;

-Matematik
-Elektrik - Elektronik Esasları
-Biyoloji

ben bunların hepsini vermek istiyorum ama bir tanesini bile versem bir üst sınıfa sorumlu geçiyorum aynı şey senin içinde geçerli hepsini ver kurtul ben geçen sene 6 tane dersten kalmıştım ve hepsini yazın çalışarak vermiştim...

asd39200

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim 45 almam yeterli yani?

avcitalip

avcitalip

Üye
evet,yeterli eğer karnende hepsi 1 se ama 0 ise 55 alman gerekiyor...

stylee61

Üye
ortalamaya girdiğin dersleri öyle bi yükseltmen gerekiyor ki karne ortalamanın 55 i geçmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...