(ANA KONU)Stardroid BAŞARISIZ!

Sponsorlu Bağlantılar

MrFinito

MrFinito

Üye
İflas etmişti şirket 2-3 ay oldu. tercüme doğru, yardım lazımsa tercümede yardım edebilirim.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
İflas etmişti şirket 2-3 ay oldu. tercüme doğru, yardım lazımsa tercümede yardım edebilirim.
hmm.yeni öğrendim bende sağolasın :)

çevirilerde yardıma ihtiyacım olmuyor sağol. :)
derdimi anlatabilecek ve 9-10 sayfalık hikayeleri çevirebilecek kadar ingilizce var.(Lise 2)

MrFinito

MrFinito

Üye
Ben bütnlemeye kaldım verirsem lise4 geçicem.ingilizce lazım :)

- - - Eklendi - - -

Ben bütnlemeye kaldım verirsem lise4 geçicem.ingilizce lazım :)

15097

15097

Üye

hmm bilmiyordum.neden kapandı ki?

daha var biraz kimse düzgün cevap vermiyor herkes yakında diyor ama bootloader hazır olduğuna göre büyük ihtimal ağustostan sonraya kalmaz.bana göre en geç ağuston ortalarında biter.

- - - Eklendi - - -

The keycode seems to be the right.. Now, we have to work on the part to mount an A' kernel in s5230 RAM.. The project is alive.
yazmışlar twitter sayfasında.Anlamı:
Bootloader testleri başarılı.Şimdi,bir sonraki bölüm Kernel'i(Çekirdek) S5230 un RAMına eklemek.Bu proje Gerçek!
kendim böyle çevirdim ne kadar anladıysam işte.
twitter linkini versene sen bi.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Bunlari gormek ne guzel..

15097

15097

Üye

Zamanim oldugunda okurum tweetleri.suan mobilim.

- - - Eklendi - - -

Ama basaricaga benziyor adam belirli gunlerde tweet atiyor :) demekki cok calisiyor stara android yuklemek icin :)

15097

15097

Üye

evet :)

inşallah başarırlar ya ne zamandır bekliyorum zaten.valla bende öyle düşünüyorum ama aralarından ayrılanlar falan olmuş.
21 saat önce tweet atmıslar bir bak istersen :)

- - - Eklendi - - -

:aha: valla basarıyorlar :D az kaldı cok az kaldı :eller:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi

21 saat önce tweet atmıslar bir bak istersen :)

- - - Eklendi - - -

:aha: valla basarıyorlar :D az kaldı cok az kaldı :eller:

evet gördüm o tweet i.
ya bi tamamlansın starın kendi işletim sistemini silmek için bile uğraşırım o kadar iğrendim artık :D
dersanede star alanlar var yıl olmuş 2012.diyesim geliyo olum kafanızmı güzel aynı fiyata daha iyisi varken :D

15097

15097

Üye

evet gördüm o tweet i.
ya bi tamamlansın starın kendi işletim sistemini silmek için bile uğraşırım o kadar iğrendim artık :D
dersanede star alanlar var yıl olmuş 2012.diyesim geliyo olum kafanızmı güzel aynı fiyata daha iyisi varken :D

:aha: star alanlar mi var. :kop2: biz stari android yapmaya ugrasiyoruz onlar java kullanmaya bayiliyorlar :ah

TangoOneNeverDies

TangoOneNeverDies

Üye
arkadaşlar s5603 star 3g ye olurmu ya?:hmmm bilen varsa bi söylesin çok teşekkürler:tşk:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
15097

15097

Üye

hayır maalesef.montedroid monte içindi durduruldu.stardroid oldu olacak az kaldı.jetdroid bitti.
ama daha star 3g için birşey yok ortada.

evet ama telefon hangi uygulamaları kaldırır bilemem :ehe
Oh be olsunda :D android markette beles bir sürü app var ama kaldırır mı orası mechul :)

ARDA327

Üye
Arkadaşlar samsung gt s 5830 telefondan bilgisayara fotoğraf aktaramiyorum. Yardimci olurmusunuz