ana karttaki ses kartı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dark devıl

Üye
    Konu Sahibi
ana karttaki ses kartı yardım
ana karttaki ses kartım realtekAC97Aodio yanlız bir sorunum var yeşile taktıgımda ses gelmiyor mavi yada pembeye takıyorum hoparlör olarak ayarlıyorum ses geliyor ama yeşili ayarladıgımda ses yok ayrıca bilgisayarımda soundblaster 5.1 ses kartı var onuda tanıtamıyorum takıp pcyi açtıgımda donamımı bulmuyor ne yapabilirim simdiden teşekkür ederim :bye2:

hubeybks

hubeybks

Üye
Sana önerim önce bi reaktek e yazılım güncellemesi yap (Bilgisayarım sağ tık yönet, aygıt yöneticisi oradan ses bağdaştırıcıları, reaktek, sağ tık sürücü güncelle ), veya aynı şekilde oradan harici ses kartını bulup yazılım güncellemesi yap... Bide sesin 5.1 de mi 2.1 mi olduğuna dikkat et,

dark devıl

Üye
    Konu Sahibi
ikisinide denedim güncelledim olmadı birde 2.1 degil 5.1

buroplus

buroplus

Üye
harici ses kartını çıkar ona ait tüm sürücü ve yazılımları sil ve bu adresten
yazılımı güncelle PCyi yeniden başlat harici kartını tak ve onun sürücülerini yükle Daha sonra Denetim masasından ses kısmına girip varsayılan ses sürücünü harici ses kartın olarak işaretle. Benden sana tavsiye SRS Sandbox programını kullan.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ses kartının driver ini yükle xp ise baslat-denetim masası-ses efekti ve ses aygıtları gelen menüden ses sekmesine gel ses calarken die bisi var sanırım onu sound blaster 5.1 yap :oke: driverin yoksa
normal ses kartı varken onboarda gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt