Ana kartın Tüm özelliklerini Gösteren Program var mı acaba...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Ana kartın Tüm özelliklerini Gösteren Program var mı acaba...
Arkadaşlar sadece ana kartın özelliklerini gösteren program var mı acaba ???

Yada ana kartın tüm bilgilerini ''' FSB 1066 ((667>>>(Rem yatagının yanında)) ''' ana kartın özerindeki yazılardan ögrenebiliyormuyuz acaba ... ?

Uruloki

Uruloki

Üye
everest ultimate var bildiğim bir bak istersen

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Sadece Anakartın özelliklerini gösteren program yoktur. Everest 5.50 yazılımını temin edin ve kurun. Anakart bölümüne geldiğiniz zaman Anakartın tüm özelliklerini görebilirsiniz. Diğer bölümlerde de İşlemci, HDD, İşletim Sisteminiz, Ramleriniz, Ekran kartınız ve daha fazlasını görebilirsiniz. 1066MHz FSB Anakartın hızıdır. Yani bu hızı İşlemci ile haberleşmek için kullanır. Ram'ler ile bunu karıştırmayın.

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Sn: Uruloki
Sn: PC Mühendisi

Yardımlarınız için tşk ederim yanlız bu program İndirme sitelerinde hep 30 günlük denemesi var sürümü yok mu acaba ???

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
SN: PC mühendisinden sürümü aldım arkadaşlar bulmanıza gerek yok...

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Saoglasın...

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız bu linkten sanırım bilgisayarım virüs kaptı tam emin degilim ama arkadaşlar indirirken dikkat edin programı bi virüs taramasından geçirin... Yanlız tam emin degilim bu adresden mi kaptı ??? ben ne olur ne olmaz diye uyarayımda... Programı önerdigin için :bigstar:tşk:bigstar: ederim Kolay ve anlaşılır bir program tek sorun İngilizce olması ...

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ben tesekkur ederimde nasıl virüs kaptı onu anlamadım :D

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Bu linkten kaptıgını tam emin degilim ... Bana NOD 32 sürümünü indirebilecegim link önerirmisiniz ??? Ben NOD32'in 5 yıl ücretsiz Düz ve Plus Programları var ... 7-8 Sefer bilgisayarı kapatıp açtıgım zaman internete baglandırmıyor ve bilgisayarı error atırırarak formatımı çökertiyor bu başıma 3-4 sefer geldi ... bana önereceginiz antivirüs ( sürümlerinden) varsa link verirseniz sevirim...

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ben şahsen bunu tercih ederim ve cok memnunum

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Ewet güzel antivirüs yanlız hep uyarı verıyor... arkadaşlar bana nod32 veya nod32 benzer antivirüs önerirmisiniz ???

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ozaman kaspersky :oke:

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Ok... kaspersky güzel şimdilik kullanıyorum... Tavsiyen için tşk ediyorum... bakalım ileride internet'i kitleyecek mi ?

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Önemli değil ayrıca neti kitleyeceğini sanmam bende şimdi kullanıyorum ve hakikaten mukemmel

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Teaport benim anlamadığım iki Virus programını nasıl bir bilgisayarda kullanıyorsunuz? Bir bilgisayarda sadece bir Virus programı kullanabilirsiniz. Özel mesajınızda da bunu söylemişsiniz. Ayrıca internet'e bağlanamamanızın sebebi, Eset Nod32'nin bunu engellemesinden kaynaklanır. Ayrıca Windows Güvenlik Duvarına da yerleştiğinden dolayı internete hiç bağlanamazsınız. Onun için "Error" vermesi biraz garip bir durum... Bilgisayarınızı koruyacağı yerde hata vermez. Onun için sadece bir Virus programı kullanmalısınız ki, ikinci bir Virus programını kurduğunuzda çakışma durumu olmasın.

Size önerebileceğim en güvenli ve koruma düzeyi en yüksek olan Antivirus yazılımı Kaspersky'dir. Kaspersky, diğer Antivirus, Internet Security yazılımlarına karşı daha yüksek düzeyde koruma sağladığı için kullanıcıların çoğu, yani 500 milyon kadarı bu yazılımı tavsiye eder. Kısacası Kaspersky Antivirus 2011 veya Kaspersky Internet Security 2011 yazılımlarından birini kullanabilirsiniz.

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilgisayarda 2 tane antivirüs kullanmıyorum. İlk önce yükledigim antivirüs baktım çok uyarı veriyor bilgisayara format attım ondan sonra kasper sky yükledim ve nod32 bilgisayarıma error atırıyor interneti kitletiyor belirli bir zaman sonra... nod32 severim aslında ama sürüm yükledim olmadı. Şimdi kasper sky kullanıyorum pc mühendisi...

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarın kasasının açıldıgını algılayan sensör nerede bulunuyor acaba ? :hmmm yada bilgisayar nasıl biliyor kasanın açıkdıgını ? :hmmm

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisi olan yok mu ?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt