Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Mert kardeşim L520'yi geçen cumartesi (o2.11.2o13) Wp'ye başlangıç için aldım.
Kısa özet geçmek olursa;
Fiyatına göre özellikleri çok çok üstünde,, yani hem uygun hem de mükemmel.
Tasarımı gerçekten çok etkileyici, o duyguyu anca elinize alınca anlayacaksınız, o kadar pürüzsüz bir dizaynı var.
Performansına resmen hayran kaldım, hiç bu kadar beklemiyordum, inan hızı olsun, geçişleri olsun, özellerinden tut uygulama vs her şeyi son derece etkileyici ve mükemmel.
He -/eksileri de var, Telefonda pusula olmadığı için bilen göz yok.(Sorun değil, benzer uygulamalar var) Ön kamera yok (bu o kadar önemli değil.) flash olmaması büyük sorun. Clearblack ekran yok, nfc yok(buda fazla önemli değil, Bluetooth 3.0 var)
Kamerayı mazur görün 1ghz çift çekirdek 512mb ram kullanıyor mecbur bi taraftan arttırırken bi taraftan kısmak zorundalar benim tek düşüncem batarya kapasitesi 720 ile aynı olsaydı (2000m/amp ) sınıfının lideri çok rahat olurdu diye düşünüyorum win8 geçmek istiyosanız kesinlikle bu telefonu deneyin

Adroid de kullandım Belle de, Symbian da ama bu Wp'den aldığım hazzı hiçbir işletim sisteminden almadım! ;)

WP'ye başlangıç olarak şiddetle tavsiye ederim Kardeşim ;)

Alıp, bakmışlığım var zaten hoşuma gidiyorlar biraz :D
Teşekkür ederim, yorumun için.

PureFood

PureFood

Üye
Bendeki de böyle, fazla uzun olunca sıkıyor beni.

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99
eRdaL.

eRdaL.

Üye

Son düzenleme:
PureFood

PureFood

Üye
bing hava durumunu sakın kullanmayın arkadaşlar kullananlar görür buradan. Aşırı derecede şarj yiyor. Aman diyim uzak durun ben weather'a döndüm telefon kendine geldi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bing hava durumunu sakın kullanmayın arkadaşlar kullananlar görür buradan. Aşırı derecede şarj yiyor. Aman diyim uzak durun ben weather'a döndüm telefon kendine geldi
o kadar fark ediceğini sanmıyorum zaten çok sarj yiyorsa arka planı kapatın öyle kullanın sorun olmaz bence bing güzel ya seviyorum ben diğerlerinin nerdeyse hepsini kurdum ısınamadım hiçbirine

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve respection123
PureFood

PureFood

Üye
o kadar fark ediceğini sanmıyorum zaten çok sarj yiyorsa arka planı kapatın öyle kullanın sorun olmaz bence bing güzel ya seviyorum ben diğerlerinin nerdeyse hepsini kurdum ısınamadım hiçbirine

bu testi rastgele yaptım sanmayın. Hepsini belirli aralıklarla yüklüyorum tekrar tekrar.
ayrıca arka planı kapatırsam Live tile'nin ne amacı kalır ki.
bu durumu üçüncü kez yaşıyorum. Ve hepsinde de bing yüklü olduğu zamanlar. Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Neyse yeri burası değil. Sadece bilgilendirme benimki. İnanıp inanmamak sizin elinizde.

SLH.55

SLH.55

Üye

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
hocam duvar kağıdını paslayabilir misin :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar gzel duvar kağıdı olan paylaşsbilirmi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
fiddlera gerek yok IP sıstemıyle yükleyebilirsiniz diğeri sizi zorlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

header yapayım dedim:D

Üst Alt