Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Klasör bir samsung uygulaması. Fiddler2 yöntemiyle kurulabiliyor ...
peki sadece programları bir klasörde toplammaı yapıyor yoksa resimde gözüken programların hepsine teker teker açabiliyozmu yoksa tıklayınca farklı bir pencere flaanmı açılıyor merak ettim kullnışlı ise kurmak lazımda

serkan1973

serkan1973

Üye

Bu da benden olsun, geçen çektim ekran görüntülerini.
tebrikler...
şu en üst sıradaki bağlantı ve tercih tile larını nasıl tek tek ayarladınız?ben daha yeniyim de...

skynet

Üye
tebrikler...
şu en üst sıradaki bağlantı ve tercih tile larını nasıl tek tek ayarladınız?ben daha yeniyim de...

• Beğen
Tepkiler: umutgidik ve serkan1973

skynet

Üye
:rica:

umutgidik

umutgidik

Üye
insiderı bilmiyorsunuz sanarım onun kadar iyi bir program yok deneyin derim kesin
evet haklısın insider de harika pro versiyonun ücretsiz olduğunu bilmiyordum hemen yapışıyorum :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Beyaz L920'min son hali..
Buda kilit ekranım,
Ana ekranım,
Oyunlarım,

Kilit ekranım,

Sizlerdende bekliyoruz.. :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bunlar da benden, yeni Wp'ci olarak :)

Invoke

Invoke

Üye
Anaa, süper, indikçe iniyor :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Anaa, süper, indikçe iniyor :D

Tabi iniyor, istediğin kadar Başlangıç ekranına sabitleyebiliyorsun. :)
Bu kilit ekranı:

Bu da sola kaydırınca sağdaki asıl menü, alfabeye göre gidiyor ben ortadan çektim öylesine:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Tabi iniyor, istediğin kadar Başlangıç ekranına sabitleyebiliyorsun. :)
Bu kilit ekranı:

Bu da sola kaydırınca sağdaki asıl menü, alfabeye göre gidiyor ben ortadan çektim öylesine:

N9 vardı değil mi bundan önce? (Yanlış mı hatırlıyorum?)

Invoke

Invoke

Üye
Evet doğru hatırlıyorsunuz, Kilit tuşu sağda, kilidi de yukarı doğru kaydırınca açılıyor

Kaç gündür kullanıyorsunuz 520'yi memnun kaldınız mı?
Giriş seviye bir lumia alacağım ama hala tam da karar vermedim.Neyse ya, konuyu bozdum özür dilerim. :bigstar:

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kaç gündür kullanıyorsunuz 520'yi memnun kaldınız mı?
Giriş seviye bir lumia alacağım ama hala tam da karar vermedim.

Mert kardeşim L520'yi geçen cumartesi (o2.11.2o13) Wp'ye başlangıç için aldım.
Kısa özet geçmek olursa;
Fiyatına göre özellikleri çok çok üstünde,, yani hem uygun hem de mükemmel.
Tasarımı gerçekten çok etkileyici, o duyguyu anca elinize alınca anlayacaksınız, o kadar pürüzsüz bir dizaynı var.
Performansına resmen hayran kaldım, hiç bu kadar beklemiyordum, inan hızı olsun, geçişleri olsun, özellerinden tut uygulama vs her şeyi son derece etkileyici ve mükemmel.
He -/eksileri de var, Telefonda pusula olmadığı için bilen göz yok.(Sorun değil, benzer uygulamalar var) Ön kamera yok (bu o kadar önemli değil.) flash olmaması büyük sorun. Clearblack ekran yok, nfc yok(buda fazla önemli değil, Bluetooth 3.0 var)
Kamerayı mazur görün 1ghz çift çekirdek 512mb ram kullanıyor mecbur bi taraftan arttırırken bi taraftan kısmak zorundalar benim tek düşüncem batarya kapasitesi 720 ile aynı olsaydı (2000m/amp ) sınıfının lideri çok rahat olurdu diye düşünüyorum win8 geçmek istiyosanız kesinlikle bu telefonu deneyin

Adroid de kullandım Belle de, Symbian da ama bu Wp'den aldığım hazzı hiçbir işletim sisteminden almadım! ;)

WP'ye başlangıç olarak şiddetle tavsiye ederim Kardeşim ;)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt