Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
İşte bendeki ekran :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu da benden olsun:)

kursat99

kursat99

Üye
925 ten mi abi?? :D

muratangin

Üye

çözünürlükten anladın değil mi:ehe
kardeşim bende lumia620 var ve facebook filan tam olarak çalışmıyor.Görüyorumda sana mesaj gelmiş sanırım gözüküyor.Telefon değiştireceğim.925filan alsam bu soun giderilirmi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kardeşim bende lumia620 var ve facebook filan tam olarak çalışmıyor.Görüyorumda sana mesaj gelmiş sanırım gözüküyor.Telefon değiştireceğim.925filan alsam bu soun giderilirmi ?

bende 7 lumia cihazı var. Değişik zamanlarda hepsini uzun uzun kullandım. Ama hiç birinde bildirim sorunu yaşamadım. Whatsapp da dahil buna. Değiştirince sorun yaşar mısın bilmiyorum ama hem Microsoft hesabından Facebook uygulamasına hem de Facebook hesabından Microsoft hesabına izinlerin verşliyse bir de sürekli net bağlantın açıksa sorun olacağını zannetmiyorum.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Buda benim 920 ekranı..

muratangin

Üye

bende 7 lumia cihazı var. Değişik zamanlarda hepsini uzun uzun kullandım. Ama hiç birinde bildirim sorunu yaşamadım. Whatsapp da dahil buna. Değiştirince sorun yaşar mısın bilmiyorum ama hem Microsoft hesabından Facebook uygulamasına hem de Facebook hesabından Microsoft hesabına izinlerin verşliyse bir de sürekli net bağlantın açıksa sorun olacağını zannetmiyorum.

herşey evet.facebook windows hepsi bağlı izinleri verdim.evdeyim
24saat wifi var.ama ne yazıkki bazen acaip akıcı gelirken bazen 5 gün önceki şeyleri bildirimi geliyor :(

Serhanas35

Üye

7 tane lumia yı nerden. Buldun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
herşey evet.facebook windows hepsi bağlı izinleri verdim.evdeyim
24saat wifi var.ama ne yazıkki bazen acaip akıcı gelirken bazen 5 gün önceki şeyleri bildirimi geliyor :(

mobil veri olması şart. Ben de bir tane cihazımı hatsız evde tutuyorum. 24saat wifi bağlı ne mağaza bildirimleri ne de uygulama ve sosyal ağ bildirimleri geliyor. Ama hat takıp açtığımda bir iki saat içinde biriken bütün bildirimler yağıyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla üstad bildirimler konusunda en şanslı kişi sensin bu alemde başka bir açıklaması yok bence :D:kop: Benim telefonumda 7/24 internet açıktır ve facebook v.b. sosyal ağlara her zaman arka planda izin veririm ama hala bildirimler gelmiyor. Bugün pc deki siteden gördüğüm bildirim 15-20 gün sonra geliyor ki o da belki geliyor :D Neyse ben artık bildirimsiz bir dünyaya alıştım, hem eskiden bildirim mi vardı yahu, değil mi? :kıskıs: :p

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ümraniye / Tavukçuyolu :ehe

Serhanas35

Üye
ya bi site vardı yabancı birsuru ana ekran vardı adı neydi bilen varmı :D

themardinli

themardinli

Üye

Üst Alt