narnia16
Üye
Ben senin SS leri göremedim ama benim fazladan yaptığım başka bişiy yok
Peki abi bana defolu indi heralde uygulama

Ben senin SS leri göremedim ama benim fazladan yaptığım başka bişiy yok

İşte bendeki ekran

925 ten mi abi??![]()

kardeşim bende lumia620 var ve facebook filan tam olarak çalışmıyor.Görüyorumda sana mesaj gelmiş sanırım gözüküyor.Telefon değiştireceğim.925filan alsam bu soun giderilirmi ?
çözünürlükten anladın değil mi![]()
kardeşim bende lumia620 var ve facebook filan tam olarak çalışmıyor.Görüyorumda sana mesaj gelmiş sanırım gözüküyor.Telefon değiştireceğim.925filan alsam bu soun giderilirmi ?
bende 7 lumia cihazı var. Değişik zamanlarda hepsini uzun uzun kullandım. Ama hiç birinde bildirim sorunu yaşamadım. Whatsapp da dahil buna. Değiştirince sorun yaşar mısın bilmiyorum ama hem Microsoft hesabından Facebook uygulamasına hem de Facebook hesabından Microsoft hesabına izinlerin verşliyse bir de sürekli net bağlantın açıksa sorun olacağını zannetmiyorum.

bende 7 lumia cihazı var. Değişik zamanlarda hepsini uzun uzun kullandım. Ama hiç birinde bildirim sorunu yaşamadım. Whatsapp da dahil buna. Değiştirince sorun yaşar mısın bilmiyorum ama hem Microsoft hesabından Facebook uygulamasına hem de Facebook hesabından Microsoft hesabına izinlerin verşliyse bir de sürekli net bağlantın açıksa sorun olacağını zannetmiyorum.
herşey evet.facebook windows hepsi bağlı izinleri verdim.evdeyim
24saat wifi var.ama ne yazıkki bazen acaip akıcı gelirken bazen 5 gün önceki şeyleri bildirimi geliyor![]()

Benim telefonumda 7/24 internet açıktır ve facebook v.b. sosyal ağlara her zaman arka planda izin veririm ama hala bildirimler gelmiyor. Bugün pc deki siteden gördüğüm bildirim 15-20 gün sonra geliyor ki o da belki geliyor
Neyse ben artık bildirimsiz bir dünyaya alıştım, hem eskiden bildirim mi vardı yahu, değil mi?

Bu da benden olsun

beylikdüzü![]()

Beykent![]()
çok yakın
Esentepeçok yakın