Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

acoustic

Üye
uygulama için teşekkür ederim ama 3 gruptan sonrası ücretli oluyor acaba ücretsiz surumu varmı

buda benim galaxy s2 den launcher 8 kullaniyorum

Bende 1 GB var Avea kullanıyorum, az önce mesaj geldi paketiniz 200 mb'dan az kalmıştır diye Daha beş günüm var sanırım

ne benim 1gb internet paketim bana 3 gün yetiyo evde internet var okulda internet var siz nasıl bu kadar uzun kullanıyorsunuz

kardeş istediğin oyun ve programlarla alakalı önerilerin olduğu üstte sabit bir konu var oradan faydalanabilirsin

ÖEY

Üye
ne benim 1gb internet paketim bana 3 gün yetiyo evde internet var okulda internet var siz nasıl bu kadar uzun kullanıyorsunuz

Telefondan çok video izlemezsen hayli hayli yeter 1gb. Bende de 1 gb sınırsız paket var ve ay sonuna kadar çok rahat yetiyor bana

braayn

Üye
süpersin aynen
dikkat çekelim diye koydum :P

buda benim 920

Dtn

Üye
En üst soldan ikinci uygulama nedir? Bi de en alttaki

En üst soldan ikinci uygulama nedir? Bi de en alttaki

en üst soldan sağa sırasıyla Wifi - Mobil veri - GPS - Bluetooth kontrol butonları.
en alttaki programda 'türkcell online işlemler' yaz çıkıyo mağazada. bütün paket veri bilgilerini gösteren güzel bi uygulama

- - - Eklendi - - -

çok güzel yaratıcı olmuş

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş beğendim

ÖEY

Üye
Xperia nereden çıktı şimdi yahu Burada sadece wp8 başlangıç ekranları paylaşılmıyor muydu

Tepkiler: gkcll

skynet

Üye
Arkadaş bu screenshot neden ekranın hepsini almıyor ya