bulutsuzgece
Üye
bir kaç adımdan sonra olayı çözmüş bulunuyorum.
nasıl yaptın diye sormayın ben bile anlamadım
pc yi karşıma aldım oturdum konuştum. bak dedim benim böyle böyle derdim var dedimayıpsın abi dedi iki dakkada yaparız dedi dediği gibi de yaptı ve oldu
gmaile girdim live hesabımı kaydettim
face hesabımı live olarak değiştirdim
live hesabımdan facebook eşitledim
sonra bi baktım gelmiş telefonu açkapa yaptım oda ne herşey gelmiş süperrr çok sevindirik oldum
microsoft google ve facebook bile şaşırmıştır yaptıklarıma bu deli ne yapmaya çalışıyor diye
Kısaca herşeyi birbiriyle eşitledin yani
The Weather Channel yazan uygulamanın adı bu mu?
Kullanan arkadaşlar ismet abi ve bahtiyar arkadaş memnun musunuz bundan?Veri kullanımı nasıl?
Evet..Nokia imzalı....kota konusunu pek test etmedim..Çok sömüreceğini zannetmiyorum...bana göre en sade,şık ve kullanışlı hava durumu uygulamasıdır... MAğaza linki bu fakat cepten nokia imzalı Weather uygulamasını aratırsan çıkar___Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Accuweather kullanıyordum 3 günde 260mb veri kullandı
Veri kullanımını nereden ölçüyorsunuz yavoperatörden sorgulayarak mı ?
Derler tabi ama kota aşılınca da ben Lumia'ya demem mi 500mb neyine yetmedi diye
Bende 1 GB var Avea kullanıyorum, az önce mesaj geldi paketiniz 200 mb'dan az kalmıştır diyeDaha beş günüm var sanırım
19 Tl yıkılan paket var. 1 gb internet, 1000 dk Avea içi, 1000 sms var yetiyor. En uygun kontörlü paket bu, o yüzden memnunum kurcalamayayım
Bana 1 gb da yetmez 2de olsa yetmez.Konu baya sapmış ama diyemeden edemicem Lumia 920 ye 1gb yetmiyor ben genede az girsemde 15-20 günde bitiyor malesef bendede arkadaştaki paketten var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?