Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

windman1981

windman1981

Üye
Bu da benim başlangıç ekranım :) Ancak kusuruma bakmayın fotoyu eklemeyi beceremedim link atıyorum.. :(

ecel54

ecel54

Üye
Bu da benim başlangıç ekranım :) Ancak kusuruma bakmayın fotoyu eklemeyi beceremedim link atıyorum.. :(

sorun değil hallederiz :D bu arada resim boyutu da büyükmüş 2 saatte yükledi :)

• Beğen
Tepkiler: windman1981
mcnpl4

mcnpl4

Üye

Galeriden açtım aşağı yukarı kaldırılıyor çok yakıştı:D

• Beğen
Tepkiler: windman1981
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sen yanlış gelmişsin burası wpcilerin yeri

yoo aslinda iyi olmuş.bir tarafta Klasik birbirinin benzeri arayuzler demode ikon şekilleri diger tarafta modern ve benzersiz yenilikci arayuzu,etkileşimli canli live tile'lari ile wp modern arayuzu. Karar vermek ve karşilaştirmak daha kolay olur.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, BrahimOkumus, PureFood ve 3 diğerleri

alo123

Üye
Takvim ve batarya uygulamalarının ismi nedir? :)

nanotex

nanotex

Üye

yoo aslinda iyi olmuş.bir tarafta Klasik birbirinin benzeri arayuzler demode ikon şekilleri diger tarafta modern ve benzersiz yenilikci arayuzu,etkileşimli canli live tile'lari ile wp modern arayuzu. Karar vermek ve karşilaştirmak daha kolay olur.
Buna edebiyatta Tariz Sanatı diyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: Türe ve roadrunner2635
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows phone 8'in farklı platformlarla kıyaslanmasını çok seviyorum zira symbian ve java döneminden bu yana hala ikonik tasarımın yepyeni modern arayüzle kıyaslanması ve sonuçları beni çok memnun ediyor :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
BUDA BENİM EKRANIM . HENÜZ 3 GÜNLÜK LUMİAM :)

mkryvz

mkryvz

Üye
Ortalık kutulardan geçilmiyor :)
Araştırdım ama bulamadım, bu kutulardan kurtulmanın bir yolu yok mu?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
PureFood

PureFood

Üye
Ortalık kutulardan geçilmiyor :)
Araştırdım ama bulamadım, bu kutulardan kurtulmanın bir yolu yok mu?

Windows Phone zaten bu kutular üzerine kurulu, amacı ios ve Android'deki tekdüze olan ikonlardan kullanıcıyı kurtarmak.

• Beğen
mkryvz

mkryvz

Üye

Windows Phone zaten bu kutular üzerine kurulu, amacı ios ve Android'deki tekdüze olan ikonlardan kullanıcıyı kurtarmak.
Tek düze derken?!
İyi de üstad ben bu kutular kadar tek ve düze birşey görmedim. Cihaza sözüm yok, ancak; kişiselleştirme boyutunda durum çok vahim. Birkaç basit renk değişikliğinden başka da bir özelleştirme bulamadım.
Forumdaki yorumların gazına geldik, almış bulunduk. Kullanalım bakalım, belki zamanla birşeyler düzelir.

NOT: Sakın kimse yazdıklarımdan alınıp, gücenipte savunmaya geçmesin. Herkes memnun olacak diye birşey yok.
İyi forumlar.

PureFood

PureFood

Üye
Tek düze derken?!
İyi de üstad ben bu kutular kadar tek ve düze birşey görmedim. Cihaza sözüm yok, ancak; kişiselleştirme boyutunda durum çok vahim. Birkaç basit renk değişikliğinden başka da bir özelleştirme bulamadım.
Forumdaki yorumların gazına geldik, almış bulunduk. Kullanalım bakalım, belki zamanla birşeyler düzelir.

NOT: Sakın kimse yazdıklarımdan alınıp, gücenipte savunmaya geçmesin. Herkes memnun olacak diye birşey yok.
İyi forumlar.

Yadırgama hemen.. Yorumlarda tabi ki herkes sevdiği cihazı övecek güzelliğinden bahsedecek bu durum böyle.

Bayiye gidip inceleme yapmadan mı aldınız cihazı da şu anda pişmansınız ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Java'dan beri symbian dahil android ve ios hep ikonlar üzerine kurulu.

Artık kutuları kullanmanın zamanıdır ;)

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@, PureFood ve sinanozcan312
mkryvz

mkryvz

Üye

Yadırgama hemen.. Yorumlarda tabi ki herkes sevdiği cihazı övecek güzelliğinden bahsedecek bu durum böyle.

Bayiye gidip inceleme yapmadan mı aldınız cihazı da şu anda pişmansınız ?

Pek çok defa inceleme fırsatım oldu. Ama incelemelerim sırasında kişiselleştirme derecesinde çokta bir inceleme yapamadım. Eski bir Nokia kullanıcısı olarak daha esnek bir arayüz olur umudum vardı. Doğal olarak bu da beni üzdü. Hepsi bu :)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Pek çok defa inceleme fırsatım oldu. Ama incelemelerim sırasında kişiselleştirme derecesinde çokta bir inceleme yapamadım. Eski bir Nokia kullanıcısı olarak daha esnek bir arayüz olur umudum vardı. Doğal olarak bu da beni üzdü. Hepsi bu :)

Kötü gözle bakmayın ona, sevin, sevdikten sonra zaten diğerleri tekdüze gelecektir diye düşünüyorum.. :)

• Beğen

Üst Alt