Ana ekran ikonlarini gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Ana ekran ikonlarini gizleme
Telefonumu ucak moduna aldigimda bildirim ekranimda gozukmesini istemiyorum. Bunu yapabilir miyim ? Bunun icin program var mi ? Yada ona benzer islevsel olan bir uygulama. Telefonum kapali olacak ama ekranimda kapali olduguna dair belirtisi simgesi olmayacak ? Mumkunmu acaba.

Arayani engelleme fln istemiyorum

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam burdaki amacın nedir ona göre yardım edelim arama engelleme istemiyorum demişsin ama uçak modunda kimse arayamaz o uçak modu işaretide kaldırılamaz malesef rootla olabilir ama sinyalleri kapatmandaki ama şarj tasarrufu ise juice defender kurabilirsin arama ve mesajlaşma dışındaki tüm android sinyallerini kapatır

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
hocam burdaki amacın nedir ona göre yardım edelim arama engelleme istemiyorum demişsin ama uçak modunda kimse arayamaz o uçak modu işaretide kaldırılamaz malesef rootla olabilir ama sinyalleri kapatmandaki ama şarj tasarrufu ise juice defender kurabilirsin arama ve mesajlaşma dışındaki tüm android sinyallerini kapatır

Evet biliyorum ucak modunu ve kimse ulasmasin istiyorum. Ama ekranimdada telefonun kapali oldugunu gosteren ucak isaretinin bildiriminin olmasini istemiyorum. Belki ucak moduna alan markette baska programlar vardir ve bildirimini gizleyebilme ozelligine sahiptir die düşündüğüm için sordum...

Üst Alt