Ana ekran albüm nasıl geri gelir?

Sponsorlu Bağlantılar

kekoloanzi

Üye
    Konu Sahibi
Ana ekran albüm nasıl geri gelir?
Merhaba dostlar bayramınız mübarek olsun bu arada.
Telefon sony z3 android 5. .. .
Telefonu 10 gün öncesine kadar gayet rahat bir şekilde kulanıyordum ve bazı fotoğrafların görülmemesi için ekrandaki parmakla direkt albüme mudehale ettiğimiz menüyü kaldırdım sildim daha doğrusu bunu nasıl geri getirebilirim.

Daha açıklayıcı olması için tekrarım.
Widget ve uygulama eklediğimiz ekrandaki albüm ve videoların olduğu bölümü sildim.Bu albüm ve videoların olduğu bölüm direkt menuye girmeden ekrandan kontrol edildiği için kaldırmak zorunda kaldım.Hani şu parmağımızla yukarı aşağı yapıp resimleri oynattığımız albüm.Bu albümler bölümünü tekrar nasıl geri getirebilirim.
Umarım yeterince açık olmuştur :) İyi günler.
Arkadaşlar lütfen bilginiz varsa paylaşın kafayı yemek üzereyim.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
@hasand @Buğra bi konuya gelin abi

kekoloanzi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar valla ne yapıcam bilemiyorum okadar araştırdım hala cevabı bulamadım.

kekoloanzi

Üye
    Konu Sahibi
Reset işin kolay yolu fakat bir sürü uygulama doldurdum en az 1 günümü alır aynı ayarı yapmak.Ve aman kısıtlamam var onun için bilen arkadaşlar yada fikri olan arkadaşların en ufak fikirlerine razıyım.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Reset işin kolay yolu fakat bir sürü uygulama doldurdum en az 1 günümü alır aynı ayarı yapmak.Ve aman kısıtlamam var onun için bilen arkadaşlar yada fikri olan arkadaşların en ufak fikirlerine razıyım.
sadece ayar formati at yani soft format

• Beğen
Tepkiler: kekoloanzi

kekoloanzi

Üye
    Konu Sahibi
ben tam anlamıyorum nasıl yapıcağımı söleyin hemen yaparım teşekürler ilginize.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
soft format dur fotograf atayim kardes
Telefonunuzun Ayarlar bölümüne girin.
Ayarlar bölümünde yer alan Yedekle ve Sıfırla bölümüne girin.
Fabrika verilerine sıfırla seçeneğini seçin. Müzik, resim ve diğer kullanıcı verilerinin temizlenmemesi için Dahili depolamayı sil seçeneğini SEÇMEYIN
Telefonu sıfırla butonuna dokunun. Artık telefonunuz formatlanmaya başlayacak ve bir süre sonra açılacaktır
abi kesinlikle dahili depolamayi sili secme yoksa tel fabrika cikisi hersey silinmis olur

• Beğen
Tepkiler: kekoloanzi

kekoloanzi

Üye
    Konu Sahibi
s.a Kardeşim dediğini yaptım sonradan yuklenen tüm uygulamalar gitti yeniden yukledim ve geri geldi fakat şimdi ayarlıyamadığım başka bir şey var üstten ekranı indirince bildirim çubuğun nu ikince kez aşağı çekince orada mavi hotmail işaretine benzer bişey var ama değil mavi insan simgesi gibi o eskiden benim google hesabımdakı resimde ve cihazı google hesabına bağlı o neden geldi acaba.Bu arada emeğin için teşekürler.
Yaptım muhammet teşekür ederim sanada.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
s.a Kardeşim dediğini yaptım sonradan yuklenen tüm uygulamalar gitti yeniden yukledim ve geri geldi fakat şimdi ayarlıyamadığım başka bir şey var üstten ekranı indirince bildirim çubuğun nu ikince kez aşağı çekince orada mavi hotmail işaretine benzer bişey var ama değil mavi insan simgesi gibi o eskiden benim google hesabımdakı resimde ve cihazı google hesabına bağlı o neden geldi acaba.Bu arada emeğin için teşekürler.
Yaptım muhammet teşekür ederim sanada.
birsey degil abi de keske dahili depolamayin temizleyi secmeseydin

0MG90

0MG90

Üye
Sorununu anlayamadım. Albümdeki resimleri mi sildin, ana ekranda albüm ve video ikonlarını mı sildin?

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap

kapadokyalıusta

Üye
menüye girip albümün üstüne basılı tutsaydın ekrana tekrar gelirdi

kekoloanzi

Üye
    Konu Sahibi
menüye girip albümün üstüne basılı tutsaydın ekrana tekrar gelirdi
Onu denemiştim olmamıştı ayrıca muhametin dediği gibi dahili depolamayı silmedim kayıtlar herşey duruyordu sadece bazı uygulamalar gitti oda muhtemelen sd karta eklenmediğindendir.Sanırım yazılımsa bir hataydı.Formattan sonra düzeldi.Teşekürler.

Üst Alt