AMSN görüntülü chat kısaca MSN

Sponsorlu Bağlantılar

denizci535

denizci535

Üye
once muratiy kurdum... sonra msn yi indirdim halen x86 tikliyorum tls bulunamadi diyor...yanlis nerde once mi murratiy kurdugumdan i sebep nerde yanlis yapiyorum...

--------------- Ekleme ---------------

aldigim hata bu root apt-get install amsn den sonra su hatayi aliyorum msn yuklenmiyor

BusyBox v1.10.2 (Debian 3:1.10.2.legal-1osso30+0m5) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.

~ $ root

Nokia-N900:~# apt-get install amsn
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
You might want to run `apt-get -f install' to correct these:
The following packages have unmet dependencies:
fmms: Depends: python-Imaging but it is not going to be installed
preenv-dbg: Depends: preenv (= 0.1.2) but 0.1.1 is to be installed
Depends: libsdl1.2-dbg but it is not installable
E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).
Nokia-N900:~# apt-get -f install
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Correcting dependencies... Done
The following packages were automatically installed and are no longer required:
tk8.5
Use 'apt-get autoremove' to remove them.
The following extra packages will be installed:
python-Imaging
Suggested packages:
python-imaging-doc python-imaging-dbg
The following packages will be REMOVED:
preenv-dbg
The following NEW packages will be installed:
python-Imaging
0 upgraded, 1 newly installed, 1 to remove and 9 not upgraded.
1 not fully installed or removed.
Need to get 0B/282kB of archives.
After this operation, 348kB of additional disk space will be used.
Do you want to continue [Y/n]? E
(Reading database ... 39262 files and directories currently installed.)
Removing preenv-dbg ...
(Reading database ... 39250 files and directories currently installed.)
Preparing to replace python-imaging 1.1.6-3maemo2 (using .../python-Imaging_1.1.6-3maemo2_armel.deb) ...
Unpacking replacement python-imaging ...
dpkg: error processing python-Imaging (--configure):
no package named `python-Imaging' is installed, cannot configure
Errors were encountered while processing:
python-Imaging
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
Nokia-N900:~#

iste buda murattiy dosyasini yukledigimde aldigim hata

~ $ root

Nokia-N900:~# dpkg -i /home/user/MyDocs/murattiy.deb
dpkg: status database area is locked by another process
Nokia-N900:~#

gidici_x

gidici_x

Üye
olmuyoo arkadaslar yamayida kurdum ama nafile

TLC-TLS i nasil silicem arkadaslar ?

TLC-TLS i nasil silicem arkadaslar ?

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
~ $ root

Nokia-N900:~# dpkg -i /home/user/MyDocs/murattiy.deb
dpkg: status database area is locked by another process

denizci >bu uyariyi almak istemiyorsan telefonu ac kapa hic bir uygulama yoneticsini acmadan direk x tem acip murattiy.deb yukle daha sonra ne oldu yazarmisin

deniz 1. hatanda amsn il ilgili degil sen daha once real soccer icin preenv kurmaya calismissin yarim yamalak kalmis ayrica phyton niye yukledin

gidici_x

gidici_x

Üye
arkadaslar bana yardim ede bilcekmisiniz murattiy ekini yukledim a msn ii actim hala oo soruyu soruyo acilmioo acaba hepsini silip yeniden yuklesem biseler olurmu

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
ekranda çıkan sonuçları yazarsan yardımcı olayım neden çıktı bilmiyorum

gidici_x

gidici_x

Üye
status database area is locked by anohther process (diyoooo nedir bilmiorum )

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
bu uyariyi almak istemiyorsan telefonu ac kapa hic bir uygulama yoneticsini acmadan direk x tem acip murattiy.deb yukle daha sonra ne oldu yazarmisin

gidici_x

gidici_x

Üye
murattiy saol arkadas gerek kalmadi olduu

arkadaslar olayi cozdum eyer yapamayan arkadaslar icin anlatiyorum bide bole deneyin
-filebox programina gir
-ayarlardan gizli dosyalarimi goster de
-MyDocs dosyasina git
-.amsn klasorune gir
-plugins klasorune gir orda tcl-tls hakkinda ne varsa silll
- sonra murattiy arkadasimizin ekini kurun calisacaktir umarim ben ole yaptim suan calistii herkeze kolay gelsin

kuavo15

kuavo15

Üye
ya murattiy bende kütüphane yok diyor görünyülü görüşme yapamıom seçeneklerden seçiom daha tıklamaya kalmadan diğerine geçiyor nasıl çözcen bu kütüphane olayını

denizci535

denizci535

Üye
arkadas bak gizli dosyalari sil tamam ... ana sayfaya yazdim oku...

NR6630

NR6630

Üye
ya murattiy bende kütüphane yok diyor görünyülü görüşme yapamıom seçeneklerden seçiom daha tıklamaya kalmadan diğerine geçiyor nasıl çözcen bu kütüphane olayını
dostum slm kamera kurulumunu yaptinmi o dedigin kutuphane olayi bendede cikiyo ama kamerada cikmiyo sen hem goruntulu hem sesli aramayi secmeyi denersen boyle bisi cikiyordur muhtemelen. yani kisacasi gordugum kadariyla amsn de desteklemedigi bir seyi tiklarsan kutuphane uyarisini aliyosun.. kamerani kur ve on kamerayi sec tekli gonder sadece seninkini gonder de dene bir bakalim sonuclari yaz.:oke:

denizci535

denizci535

Üye
gizli dosyaalari sildim ben hem on hem arka kamerayi kullaniyorum...

loko34

loko34

Üye
Arkadaşlar bu programın daha seri çalışması için bir ayar var mı..?

kuavo15

kuavo15

Üye
bende tcl kütüphanesini değil snack i istiyor oda yok nasıl halletcem bunu yoksa msnyi rahatlıkla kulnnıyorm....

drangela61

drangela61

Üye
arkadaslar tcl dosyasini silemiyorum gizli dosyalari aktif ettim amsnyi sildim fakat tcl de hata veriyor hata su:
you don't have permissions to proceed

ne yapacagim biktim artik su amsnden:off:

arkadaslar tcl dosyasini silemiyorum gizli dosyalari aktif ettim amsnyi sildim fakat tcl de hata veriyor hata su:
you don't have permissions to proceed

ne yapacagim biktim artik su amsnden:off:

olmuyor olmuyor olmuyor root haklariyla amsnyi sildim sonra tekrar root haklariyla kurdum muratty dosyasi ana klasorde duruyordu zaten tekrar xterminali actim ve kodlari yazdim yine hata yine hata baslayacam artik bu amsnye :off:
kusura bakmayin arkadaslar ama gercekten sinirlerimi bozdu artik bu program...

gidici_x

gidici_x

Üye
Arkadasim anliyorum seni ayni sorunu bende yasmistim ama kac haftadir ugrastim n900 un tum klasorlerini kurcaladim ve cozdum sonunda dedigim gibi bu konunun 5 ci sayfasinda dikkat amsn in siztem klasoru derken kendi klasoru deil /home/user/MyDocs/.amsn (iste ordaki klasoru silceksin ) istersen ben sana adim adim anlatim

-bi dosya yonetici araciliyla silcez bu klasoru ben file box kulandim
- file box un ayarlarina girip gizli dosyalari goster secenegini isaretle
- sonra /home/user/MyDocs/.amsn klasorune eris ve o klasoru sil
- ve sonra telini kapat yeniden ac hicbi dosya yoneticisine girmeden direk xterminal e gir ve murattiy kardesimizin ekini yukle (tabi amsn coktan yuklenmis olmali ozaman umarim basiricaksin bol sans )

NOTTTTT : arkadasim amsn in gizli dosyasi /home/user/.amsn (gibide olabilir bunun icin tam bilmiom teli kurcalamam lazim ama iki sinden biyerdeydi bundan eminimm hayde kolay gelsin )

NOTTTTT : arkadasim amsn in gizli dosyasi /home/user/.amsn (gibide olabilir bunun icin tam bilmiom teli kurcalamam lazim ama iki sinden biyerdeydi bundan eminimm hayde kolay gelsin )

loko34

loko34

Üye
Amsn'e ait çok güzel kabuklar var..
İndirdiğiniz kabukları home/.amsn/skins dizinine açın ve programdaki kabuk listesinden seçin..

drangela61

drangela61

Üye
Arkadasim anliyorum seni ayni sorunu bende yasmistim ama kac haftadir ugrastim n900 un tum klasorlerini kurcaladim ve cozdum sonunda dedigim gibi bu konunun 5 ci sayfasinda dikkat amsn in siztem klasoru derken kendi klasoru deil /home/user/MyDocs/.amsn (iste ordaki klasoru silceksin ) istersen ben sana adim adim anlatim

-bi dosya yonetici araciliyla silcez bu klasoru ben file box kulandim
- file box un ayarlarina girip gizli dosyalari goster secenegini isaretle
- sonra /home/user/MyDocs/.amsn klasorune eris ve o klasoru sil
- ve sonra telini kapat yeniden ac hicbi dosya yoneticisine girmeden direk xterminal e gir ve murattiy kardesimizin ekini yukle (tabi amsn coktan yuklenmis olmali ozaman umarim basiricaksin bol sans )

sagolasin hocam simdi oldu ;) kod yaziminda hata yapmisim
birsey daha isteyecegim kamerali gorusmeyi deneyen var mi on kameradan gorusme saglamak icin hangi ayarlari yapmaliyim yardimci olabilecek var mi..?
saygilar...

yalnizkalp21

Üye
ya beyler benim msn kamerayi felan ayarladim ama simdi msn yeni bi surum cikardi heralde iki tafta ayni anda kamerayi acabilmek gibi daha onceki surumlerde oldugu gibi tek cam acamiyoruz yani amsn de tekli yi destekliyo kamera daveti gonderince direk olarak davet geri cevrildi diyo bizzat kendi bilgisayarimda denedim olayi cozebilen varmi arkdaslar?

drangela61

drangela61

Üye
ya beyler benim msn kamerayi felan ayarladim ama simdi msn yeni bi surum cikardi heralde iki tafta ayni anda kamerayi acabilmek gibi daha onceki surumlerde oldugu gibi tek cam acamiyoruz yani amsn de tekli yi destekliyo kamera daveti gonderince direk olarak davet geri cevrildi diyo bizzat kendi bilgisayarimda denedim olayi cozebilen varmi arkdaslar?

evet ben de bugun bir arkadasla gorusme yapayim dedim benim gonderdigimi o gormuyor onun gonderdigini de ben son surume yukseltmis o yuzden tekli olmuyor ama eski surum msn kullananlarda sorun yok gorusme yapilabiliyor...
ama bir iki sorun var oncelikle sadece goruntu var ses yok ve ayrica ben kamera acinca arka kamera calisiyor on kamerayi kullanamadim cozumu olan var mi acaba..?
saygilar...

Üst Alt