AMSN görüntülü chat kısaca MSN

Sponsorlu Bağlantılar

kaan dean

kaan dean

Üye
denilen sekilde kurdum msn acildi arkadas listelerim geldi fakat sonrasinda tepki vermiyor cihaz. donup kaliyor sonrasinda cevap vermiyor uygulamayi kapat diyor....????

NR6630

NR6630

Üye
yalnız küçük bir sorun ben ayarlardan arka kamerayı seçtim:ehe ve arka kameradan görüntü alıyorum ama değiştirmek istediğimden o menü yani görüntü kurulumu yeri çıkmıyo:d: napiceemm arkayı çevirsem ben onu göremiyorum önünü cevirsem o beni göremiyo:kop:

saruman_me

saruman_me

Üye
ben yükledim de pc deki msn açtım cam gönderiyorum pc deki msn görünmüyor cam iletisi:S NEDEN OLABİLİR ARKADAŞIM..?

NR6630

NR6630

Üye
evet doğru bende pc den görüntü alamadım arkadaş gçnderiyo ama iptal etti yazıyomuş bende.. ama ben gönderebiliyorum ve cam açılıyo:hmmm

kaan dean

kaan dean

Üye
birazdan telefonu kaldirip duvara vurucaM nedir bu msnden cektigim yav... defalarca yukledim yine ayni donu pkaliyor.. EYY PIDGIN yonetimi duy sesimi goruntulu konusmada ayaarlaaaaaa:off::off::off:

kaan dean

kaan dean

Üye
muratiyy nerelerdesin bi el at su konuya sana zahmet

kaan dean

kaan dean

Üye
evet pr 1.3 kullaniyorum ayrica 950 mhz de cihaz...

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefonda kasan yada çakışan başka bir uygulama var bilemiyorum ben 1150 mhz ile kullanıyorum sıkıntı donma yok
senin için amsn çok önemli bir uygulama ise vanilia ardından pr1.3 yükle tekrar dene tabi herşey silenecektir

kaan dean

kaan dean

Üye
muratyy ben cihazi 950 mhz den yukari kullanamiyorum kapaniyor surekli. bunun etkisi olurmu"?

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
sendeki sorun bambaşka çıktı amsn+tcl+tls değil kernelde sorun yaşıyorsun
Telefondaki dosyalarını pc ye alıp vanilia+pr1.3 tekrar yükle diyeceğim tabi herşey silenecek !!!
karar sana ait

kaan dean

kaan dean

Üye
bakalim gercekten kullanmak istiyorum amsn ama skype isimi gordu bugun artik biraz bunu deniycem saolasin

selhey

selhey

Üye
kuruldu yalniz kisayolunu bulamadim. yukarda islemleri de yaptim...

hasbur

hasbur

Üye
bu konuda emegi gecenlere cok tesekkurler...

gidici_x

gidici_x

Üye
arkadaslar ben ediyorum etmiyorum su a msn ii yapamioorum eski versiyonu ne guzeldii yaw su tlc midir nedir mahf etti beni :vur

loko34

loko34

Üye
su teknolojiye adam gibi bir msn programi bile yok..
cok sacma..

NR6630

NR6630

Üye
arkadaslar ben ediyorum etmiyorum su a msn ii yapamioorum eski versiyonu ne guzeldii yaw su tlc midir nedir mahf etti beni :vur
muratty nin verdigi yamayi kursana sen sonrada x-termde tls komutlarini gir islem tamam iste bende hep oldu direk. goruntulu gorusme cok yaptim basarili bir msn programidir :oke:

osmanayman

osmanayman

Üye
Ne yaptıysam olmadı tls paketini yükleyemedik. Dosyayı bulamıyor. :allalla:

denizci535

denizci535

Üye
ayni sorun bendede var bir turlu bulamiyor su tls paketini nereye kaydediyor bulamadim... hay tls paketin batsin...

NR6630

NR6630

Üye
arkadaşlar muratty.deb paketinden sonra problem düzeliyor bilginize:oke:

Üst Alt