Amiral Gemilerin Pil Ömürleri

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
Amiral Gemilerin Pil Ömürleri
Akıllı telefon pazarı Çin, ABD, Güney Kore, Japonya gibi ülkelerden ön plana çıkan üreticiler ile milyarlarca dolarlık hacme ulaştı. Akılı telefonlar gelişen teknoloji ile çok güçlü donanım özelliklerine sahip oldular. Her ne kadar yüksek performans sunsalar da hala pil teknolojisi en zayıf halka olarak karşımıza çıkmakta.

Samsung’un akıllı telefonu, amiral gemisi Galaxy S4, araştırma şirketi Which tarafından yürütülen bir çalışmaya göre bazı ödüllerinde sahibi oldu. Bu araştırmada en önemli özellik ise akıllı telefonların batarya performansları olmuş. Yapılan testlerde Samsung’un amiral gemisi ön plana çıkmayı başarıyor.

Konuşma süresi ve internet kullanımı açısından Galaxy S4 en başarılı akıllı telefon olarak görünmekte. Diğer taraftan şarj süresi olarak ise Apple‘ın iPhone 5 modeli en iyi performansı sunan akıllı telefon modeli olarak kendini göstermekte.

nanotex

nanotex

Üye
920 ile iphone5 batırmış

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
237 dakka sarjmi :o

messevim

messevim

Üye
lumia yere çakılmış bu sefer

blacktalon

blacktalon

Üye
galaxy s4 bataryada iyiymiş

Türe

Türe

Üye
Geçen testte izlemiştim. Adam 1.30 saat şarj ediyor xperia z , nexus 4 , htc one ve galaxy s4 ü. %27 ile en yavaş s4 oluyodu :hmmm

enterneoll

enterneoll

Üye
s4'ün bu testi 1. olarak bitirdiği kesin kimse aksini iddia edemez

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumiama uzulsemde bu durumda diğer beğendiğim xperia z gayet iyiymiş tabi galaxy s4 maşallahı var adamlar şarj sorununu halletmişe benziyor :)

ANIL

ANIL

Admin
Evet S4'ün batarya süresi iyi. Ben çok rahat 1.5 günü görüyorum. Ülkemizde satılmayan 9505 yani Snapdragon işlemcili modelin batarya süresi daha iyi. Onun sonuçlarıda olabilir grafikte verilen. Çok hızlı şarj olmuyor ama.

UstadCroyTR

Üye
Nokia her zamanki gibi geride kalmış :hmmm

Türe

Türe

Üye
Alıntı yapıyorsun alıntıladığın siteyi yazmıyorsun. Lütfen :nono:

Lumiance

Lumiance

Üye
Bu sıralar Xperia Z'ye karşı aşırı ilgiliyim. Şimdi şarj surelerini de görünce bir miktar daha arttı ilgim. Yakında geçiş yapabilirim. Ama once temmuzda gelecek güncellemeyi bekleyeceğim tabi. Temel ihtiyaçlar konusunda tatmin etmezse düşünebilirim.

serihan

serihan

Üye
Yaşasın S4 ve Nexus 4 en sevdiğim 4'ler.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
LG Optimus G Pro Niye Yok :ehe

Invoke

Invoke

Üye
edit: yanlış anladım yanlış mesaj kusura bakmayın***

Üst Alt