Oğuzhan
Üye
Hayal falan ciddi ciddi dusunuyorum ingilizcemde iyi ama iste temelli gitmenin yolunu ariyorum green card denedim ama milyonda bir cikma ihtimali baska yolu yokmu temelli gitmenin
Ne kadar iyi? Cok ust duzey olmasi lazim.
Hayal falan ciddi ciddi dusunuyorum ingilizcemde iyi ama iste temelli gitmenin yolunu ariyorum green card denedim ama milyonda bir cikma ihtimali baska yolu yokmu temelli gitmenin
biraz zor ama ordan biriyle evlensen çok rahat geçersin formalite evlilik yapsan olur ama çok zorlanırsın. yaşadığın yerde problemlerin var da gitmek istiyorsan başka şehre taşın illa okumakla olmuyo. bi de türkiyede iş bulman daha kolay şuanki durumuna bakılırsabiraz daha gayret
edersek amerika sınırından geçicezbiraz zor ama ordan biriyle
evlensen çok rahat geçersin formalite evlilik yapsan olur ama çok
zorlanırsın. yaşadığın yerde problemlerin var da gitmek istiyorsan
başka şehre taşın illa okumakla olmuyo. bi de türkiyede iş bulman daha
kolay şuanki durumuna bakılırsa
Dünyada Türkiyeden daha güzel bi ülke yok seni buraya bağlayacak bi şey yoksa gitmen içinde bi neden yoktur eğer sorun para ise para dünyanın hiç bir yerinde değişmez
örneğin burda dandik bi semtte 1+1 250-300 lira ama orda orda 500-600 dolar orda asgari ücret euro bazlı 998 euro türkiyede 412 euro böyle düşün
Ama okulum bitince gizlice işlemleri yapacam kaçacam hem o zaman amcam da emekli olacak orada hayat var arkadaşlar ya ırkçılık falan da hikaye inanmayın. Amerika bi başka ya hatta orada
Tanıyanlar bilir sohbet etmişliğim var ama uzak duruyorum.
Ramazadan sonra gene gideceğim Amcam Amerikanın Austin şehrinde oturuyoruyor.
Bura da oturan arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Ben şuan Türkiyedeyim ramazandan sonra gideceğim. 
Benim amcam Amerika da ve ben her yaz yanına giderim orada arkadaşlarım bile var. Temelli oturmayı çok istiyorum ancak hem okulum var hem de ailem izin vermiyor.Ama okulum bitince gizlice işlemleri yapacam kaçacam hem o zaman amcam da emekli olacak orada hayat var arkadaşlar ya ırkçılık falan da hikaye inanmayın. Amerika bi başka ya hatta orada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkomşumuz.Tanıyanlar bilir sohbet etmişliğim var ama uzak duruyorum.
Ramazadan sonra gene gideceğim Amcam Amerikanın Austin şehrinde oturuyoruyor.
![]()
Bura da oturan arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Ben şuan Türkiyedeyim ramazandan sonra gideceğim.
![]()
Amcana sahip çık bişey yapmasın 
Buster Good haAmcana sahip çık bişey yapmasın
![]()
Ama amcam daha onun ne işte meşgul olduğunu bilmiyor.
Bu gidişimde fotoğraf çekilecem atarım buraya.

Abi ne sansli adamlar var ya![]()
benim onceligim washington dc
Biz bi kere gitmiştik amcamla. Bir restaurantta yemek yedik bi daha da Washington' a gidip yemek yemeyi düşünmedik.
O derede pahalı yani.
Kardeş Austin gel sen bak orada hem Buster Goodla tanışırsın.

Senin oraya gdip yerlesmen cok daha kolay. Ama cok parasi olmayan, elinde populer bir meslegi olmayan birisi kolay kolay gidemez Amerika'ya. Bu yuzden arkadasa hayal aleminde yasama dedim iste. Eger kolay olsaydi yerlesmek onune gelen Amerika'ya giderdi.Washington çok güzel ama biraz yaşımı pahalı.Biz bi kere gitmiştik amcamla. Bir restaurantta yemek yedik bi daha da Washington' a gidip yemek yemeyi düşünmedik.
O derede pahalı yani.
Kardeş Austin gel sen bak orada hem Buster Goodla tanışırsın.
![]()
![]()
![]()

Ama amcam daha onun ne işte meşgul olduğunu bilmiyor.
![]()
Bu gidişimde fotoğraf çekilecem atarım buraya.
![]()
![]()
Yok be kardeş amcamız orada işte ondan.