Amerika'ya gitmek

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hayal falan ciddi ciddi dusunuyorum ingilizcemde iyi ama iste temelli gitmenin yolunu ariyorum green card denedim ama milyonda bir cikma ihtimali baska yolu yokmu temelli gitmenin

Ne kadar iyi? Cok ust duzey olmasi lazim.

• Beğen
Tepkiler: время

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Rahatlikla konusabiliyorum ama cooooook ust degil

- - - Eklendi - - -

Aaaaaaaaa hadi amaaa

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Bi gayret kardesler

- - - Eklendi - - -

Hadi Bi gayret kardesler

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
:(:oha: :hmmm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biraz daha gayret edersek amerika sınırından geçicez:ehe biraz zor ama ordan biriyle evlensen çok rahat geçersin formalite evlilik yapsan olur ama çok zorlanırsın. yaşadığın yerde problemlerin var da gitmek istiyorsan başka şehre taşın illa okumakla olmuyo. bi de türkiyede iş bulman daha kolay şuanki durumuna bakılırsa

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
cok durgun

- - - Eklendi - - -

biraz daha gayret
edersek amerika sınırından geçicez:ehe biraz zor ama ordan biriyle
evlensen çok rahat geçersin formalite evlilik yapsan olur ama çok
zorlanırsın. yaşadığın yerde problemlerin var da gitmek istiyorsan
başka şehre taşın illa okumakla olmuyo. bi de türkiyede iş bulman daha
kolay şuanki durumuna bakılırsa

benim burda tutunacak biseyim yok

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Benim anneannem gilin yarısı isveçte.Dayım ortaokul terk.Yengemde lise mezunu.Dayım oraya sıfırdan gitti.Hiçbir vasfı yoktu.Ama sadece tek bir yeteneği vardı.Mekanik.10 yaşıbdan beri araba tamir ederdi.Bu işte çok iyi.

Şuan volvonun servisinde çalışıyor.Haftasonu tatil.Tl ile yaklaşık 6-7000 tl kazanıyor yengemde 2000.Durumları çok iyi.

Yani özet olarak eğer çok iyi bir yeteneğin varsa git.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
zombaka

zombaka

Üye
Dünyada Türkiyeden daha güzel bi ülke yok seni buraya bağlayacak bi şey yoksa gitmen içinde bi neden yoktur eğer sorun para ise para dünyanın hiç bir yerinde değişmez
örneğin burda dandik bi semtte 1+1 250-300 lira ama orda orda 500-600 dolar orda asgari ücret euro bazlı 998 euro türkiyede 412 euro böyle düşün

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Dünyada Türkiyeden daha güzel bi ülke yok seni buraya bağlayacak bi şey yoksa gitmen içinde bi neden yoktur eğer sorun para ise para dünyanın hiç bir yerinde değişmez
örneğin burda dandik bi semtte 1+1 250-300 lira ama orda orda 500-600 dolar orda asgari ücret euro bazlı 998 euro türkiyede 412 euro böyle düşün

Amerika'da her sey daha ucuzdur Turkiye'ye gore. En basitinden buradaki iPhone'un fiyati ile oradaki iPhone'un fiyati...
Ayrica konu sahibi oturma izni almak, is bulmak kolay mi saniyorsun? Kolay olsaydi herkes giderdi rahatca. Hadi gittin oraya ne is yapacaksin? Yapacagin iste de Amerika'lilardan daha iyi yapman lazim ki is bulabilesin.

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
:mmm

- - - Eklendi - - -

:oha

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Amerika'dan daha avantajli ulkeler var

время

время

Üye
Benim amcam Amerika da ve ben her yaz yanına giderim orada arkadaşlarım bile var. Temelli oturmayı çok istiyorum ancak hem okulum var hem de ailem izin vermiyor. :( Ama okulum bitince gizlice işlemleri yapacam kaçacam hem o zaman amcam da emekli olacak orada hayat var arkadaşlar ya ırkçılık falan da hikaye inanmayın. Amerika bi başka ya hatta orada komşumuz. :D Tanıyanlar bilir sohbet etmişliğim var ama uzak duruyorum. :D Ramazadan sonra gene gideceğim Amcam Amerikanın Austin şehrinde oturuyoruyor. :D :D Bura da oturan arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Ben şuan Türkiyedeyim ramazandan sonra gideceğim. :D

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Benim amcam Amerika da ve ben her yaz yanına giderim orada arkadaşlarım bile var. Temelli oturmayı çok istiyorum ancak hem okulum var hem de ailem izin vermiyor. :( Ama okulum bitince gizlice işlemleri yapacam kaçacam hem o zaman amcam da emekli olacak orada hayat var arkadaşlar ya ırkçılık falan da hikaye inanmayın. Amerika bi başka ya hatta orada komşumuz. :D Tanıyanlar bilir sohbet etmişliğim var ama uzak duruyorum. :D Ramazadan sonra gene gideceğim Amcam Amerikanın Austin şehrinde oturuyoruyor. :D :D Bura da oturan arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Ben şuan Türkiyedeyim ramazandan sonra gideceğim. :D

Buster Good ha :D Amcana sahip çık bişey yapmasın :D

• Beğen
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi ne sansli adamlar var ya :)

• Beğen
Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
benim onceligim washington dc

• Beğen
время

время

Üye
benim onceligim washington dc

Washington çok güzel ama biraz yaşımı pahalı. :D Biz bi kere gitmiştik amcamla. Bir restaurantta yemek yedik bi daha da Washington' a gidip yemek yemeyi düşünmedik. :D O derede pahalı yani. :D Kardeş Austin gel sen bak orada hem Buster Goodla tanışırsın. :D :D :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Washington çok güzel ama biraz yaşımı pahalı. :D Biz bi kere gitmiştik amcamla. Bir restaurantta yemek yedik bi daha da Washington' a gidip yemek yemeyi düşünmedik. :D O derede pahalı yani. :D Kardeş Austin gel sen bak orada hem Buster Goodla tanışırsın. :D :D :D
Senin oraya gdip yerlesmen cok daha kolay. Ama cok parasi olmayan, elinde populer bir meslegi olmayan birisi kolay kolay gidemez Amerika'ya. Bu yuzden arkadasa hayal aleminde yasama dedim iste. Eger kolay olsaydi yerlesmek onune gelen Amerika'ya giderdi.

• Beğen
Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
ne hayali kardesim su an ingilizceyi bitiricem ve gidicem gidemessem akrabamin kiziyla evlenmeyi dusunuyorum onlarda chicagoda yasiyor

- - - Eklendi - - -

******m ahhh yemisim meslegini be her isi yaparim ben hem emin olun benim yerimde olsaydiniz terk etmistiniz buralari

- - - Eklendi - - -

******m ahhh yemisim meslegini be her isi yaparim ben hem emin olun benim yerimde olsaydiniz terk etmistiniz buralari

- - - Eklendi - - -

******m ahhh yemisim meslegini be her isi yaparim ben hem emin olun benim yerimde olsaydiniz terk etmistiniz buralari :eller:

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
:kop:Ama amcam daha onun ne işte meşgul olduğunu bilmiyor. :D :D Bu gidişimde fotoğraf çekilecem atarım buraya. :D :D :D

Yok be kardeş amcamız orada işte ondan.

İşte sorun orda bilmiyorsa yanlışlıkla yanaşır felan :D

• Beğen

Üst Alt