Amerikan Ordusuna Lamborghini :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Amerikan Ordusuna Lamborghini :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici

Sizce hangisi daha görkemli duruyor :)

Doğan

Üye
    Konu Sahibi

Sizce hangisi daha görkemli duruyor :)

tabiki de bunlar zaten ben amerikan ordusunuı övmek için fln açmadım bu konuyu sakın yanlıs anlaşılmasın :( sadece tuhafıma gitti orduda lamborghini olması o yüzden açmıstım

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bi en baştaki uçağa bak bide sondaki...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yok Doğan kardeşim yanlış anlarmıyım hiç :) Ben aradaki farkı göstermek için böyle bir resim koydum :) Onlarda o araba varsa bizde de ne uçaklar var :)

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Yok Doğan kardeşim yanlış anlarmıyım hiç :) Ben aradaki farkı göstermek için böyle bir resim koydum :) Onlarda o araba varsa bizde de ne uçaklar var :)

anlayışın için teşekkür ederim mahmut abi :)

akula

akula

Üye
bu arabayı artık ırakta mayın tuzaklarının üstünden son sürat geçip daha iyi havaya uçmak için kullanırlar:ehe

Bora

Bora

Üye
İnşallah ellerinde patlar lamborjinleri:D

arslansem

arslansem

Üye
Kağıt gibi duruyor :ehe

Calaissien

Üye

o uçaklar kimden satın alınıyor acaba çok merak ettim yani

Aege

Aege

Üye
o uçaklar kimden satın alınıyor acaba çok merak ettim yani

aferin keli 40 yılda bir haklı birşey söylemişsin o uçakların sadece boyaları ve Türk Yıldızı yazan çıkartmaları sadece Türk malı

byomer66

byomer66

Üye
Lamborghini maket gibi duruor :D

djserkan37

djserkan37

Üye
Abicim Lamborgini'nin Orduda Ne İşi Var Lambogini'ye Boş Pistler Gerekir.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yorumlarınızı okudum arkadaşlar, Uçakların Türk Malı olmadığını eleştirmişsiniz.
Bu eliştirileri sürekli - ben de dahil olmak üzere - yapıyoruz. Ama kimse ben bir icat yapayım çabasına girmiyor.

Elinizdeki kaleme bakın, en basit kalem bile faber castell değil mi, 404 Uhumuz yerine Pritt kullanır olduk. Sen kendini geliştirmezsen olacağı bu.

Fakat siz şunu bilmiyorsunuz. Dünyada savaş uçaklarını en iyi kullanan ordu Türkiye. Öyle ki uçağın imalatını yapanlardan bile daha iyi kullanıyoruz.

Aege

Aege

Üye
onlar savaş uçağı değil :) gösteri uçağı ben içine bile girdim onların :).Şaka bir yana sende haklısın ama bizde istiyoruzki bizim de şöyle dünyada tanınan bir markamız olsun gücümüzde var ama neden bu hala yapılmıyor çok merak ediyorum.Mesela çoğumuz nike,adidas vs. markalardan giyiniriz.Şöyle güzel bir Türk markası oldu da biz giymedik mi.Çok eskilerden Avrupa'daki gazetelerden birinde bir reklam varmış Swatch markasının reklamı üzerinde de Isviçre metali,Alman işçiliği,Türk bileği yazıyormuş bu geleneği devam mi ettirelim yani

yasin44

yasin44

Üye
Amerikan Ordusunun Lamborghinisi harikaymış

cepmatik

cepmatik

Üye
bence de türk jetleri güzel ama tankda iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt