Amerikadan Nokia n8 guncelleme yaparsam telefon kilitlenir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan Nokia n8 guncelleme yaparsam telefon kilitlenir mi??
Merhaba arkadaslar su anda amerikadayim ve n8 almaya kadar verdim 364 dolar amazon.com da unlock olarak..Ancak ben bu tlfu tr de kullanirken bir sekilde update edersem unlock ozelligi gidermi??Factory unlock degil telefon unlock code ile unlock yapilmistir tlf sifirdir yardimlarnizi bekliyorum eger kilitlenirse almayacagim

uribaju

uribaju

Üye
tr ye gelince flash atip buranin versiyonunu kursan olmazmi ki

painkler

Üye
    Konu Sahibi
flash atmak ne demek acaba?

uribaju

uribaju

Üye
flash atmak ne demek acaba?
telefonu navifirm programından indirdiğin dosyalarla phonix veya jaf yardımıyla sıfırlamak telefon ilk aldığınki gibi olur sorunsuz olur hard formattan ötedir

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ilk alindigi hale gelse direk problem orda olur zaten telefon unlock olmaktan cikmis olur..arastirdim bayabide 300 tl civarinda fark var tr ile burasi arasinda ama degmez sanirim garantisi falan da yok uluslararasi turkiyedn almaya karar kildim tsk ler ilgilelendigin icin

uribaju

uribaju

Üye
Telefon ilk alindigi hale gelse direk problem orda olur zaten telefon unlock olmaktan cikmis olur..arastirdim bayabide 300 tl civarinda fark var tr ile burasi arasinda ama degmez sanirim garantisi falan da yok uluslararasi turkiyedn almaya karar kildim tsk ler ilgilelendigin icin
hayır telefona euro turkey yazılımını atarsan senin amerikadan aldığın yazılımla aynı olmaz ama işe yarar mı tam bilemiyorum :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...