Amerikadan aldigim n8 ime guncelleme yaparsam kilitlenir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan aldigim n8 ime guncelleme yaparsam kilitlenir mi??
Merhaba arkadslar su anda USA dayim ve n8 aldim telefonu amazon.com dan 379 dolara unlock olarak aldim..Telefon PR1.2 yazilimi acaba ANNA isltesim sistemi geldigi zaman ben bu telefonu guncellesem unlock olma ozelligi gidermi?Aslinda bu telefon factory unlock mu sonradan mi unlock yapilmis onu nasil ogrenebilirim arkadaslar factory unlock olunca tekrar kilitlenmiyor onu forumdan baktimda onu nasil bilebilirim??

KİLLED

KİLLED

Üye
bilgim yok ama kilitlenmez sanırım

Dampierre

Dampierre

Üye
%90 ihtimalle olmaz birşey

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bildiğim kadarıyla sonuçta yurtdısından alınan cihazlar yasal olduktan snra nokia her ülkedeki altyapısıyla o telefonlara destek veriyor.. bencede birşey olmaz ama tavsiyem nokia türkiye merkezini ara..

cabal21

cabal21

Üye
sakin oyle bir hata yapayim deme. Benim telefonda amerika kayitli. Anna yukledim ve yukledigim gune lanet ediyorum. Sarj sadece 3 saat gidiyo. 20 dk da bir reset atiyor. Kisaca telefon kullanim disi kaliyor.

tuornumen

Üye
Ürünün üzerinde kenarında kıyısında yazan Product Code kısmını google'a yazarak önce bi arattırmayı denemelesin. Eğer çıkan product code herhangi bir Servis sağlayıcıya özel üretilen serilere ait değil ise güncellediğinde herhangi bir sorun yaşanmaz. Eğer onlara aitse bile değişen bir durum yok, bu sefer telefonu Ovi Suite yada benzeri resmi bir yoldan güncellemek yerine kendine en uygun product code'lu firmware'i Navifirm'den indirip, phoenix ile güncellersen telefon kilitlenmeden güncellenmiş olur. Yalnız telefonun anakartındaki product code'dan farklı bir firmware yüklerken Phoenixteki Flashing/Firmware Update/Options altındaki sekmede yer alan "Ignore Invalid SW Version" özelliğini açman gerekiyor. Aksi halde farklı ürün kodlarından dolayı sorun çıkarabiliyor. Büyük ihtimalle başka bir sorunda çıkmayacaktır. :)

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Bunun uzerine amazon.com a mesaj attim anna guncellemesi geldigi zaman guncellersem telefon unlock ozelligini kaybedermi diye onlarda cevap olara telefonun factory unlock oldugunu ve hic bisey olyamacagini soylemis bunu ogrenmem cok iyi oldu:) @cabal21 daha anna guncellemesi cikmadi sen nasil yukledin illegal olarak mi??Ben telefonujn kendisini b ulup kendisni yuklemesini istiyorum anna yi umarim birsey olmaz

----------Eklendi @ 21:35:26 ---------- Yazıldı @ 21:33:33 ----------

Arkadaslar birde aldigim telefonun kutusunda made in mexice yaziyor bu nokilar artik mexicoda mi uretiliyor?

cabal21

cabal21

Üye
ben normalde turkiye kodlu yazilim atmistim oyle kullaniyodum ama anna cikinca dedim sunu bi kurayim diye cunku en son amerika yayinliyo guncellemeyi hic beklemeye gerekk yok dedim indirdim finlandiya surumunu kurdum. Kurus o kurus telefon aldi basini gitti bu hayattan. Benim urunun kodu 059C8T6

mc_mfi

Üye
bunu iphone zannetme korma hic bisi olmaz

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Anladim arkadslar ben su anda telefonu ilk aldigim gibi kullaniyorum gayet guzel gecen sene 2tane iphone 3g almistim yine usa dan tabi hic bir fikrim yoktu unlock konusunda unlock olarak almistim daha sonra guncelleme bir yaparsin gumm,daha sonra sifir 5800 ile takas ettim kilitli iphone u o zamanlar unlock ta cikmamisti..Urun kodunu nerden ogreniyoruz acaba??

----------Eklendi @ 08:07:18 ---------- Yazıldı @ 08:04:54 ----------

@ Cabal21 su anda baktim urun koduna benimkide seninkisi ile ayni ben su anda telefona hic bisey yuklemedim ilk geldigi gibi PR1.2 var yuklemiyim mi anna geldigi zaman??? ya valla korkuyorum aslinda ya seninkisi gibi olursa diye ama bu sekildede mesaj yazamiyorum tlf zaten ingilizce sen nerden almistin telefonu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt