telefon 4g destekli ama cekmiyor 4g ile.
nasıl anlicaz destekliyormu desteklemiyormu?
var ayarlar kısmında ama bulmuyor 4g yi
tekrar h artıya geciyorr.
Ornek vereyim iphone 5 ve sonrası telefon alıp getirirsen işlet pasaporta kullan ama diyer modelleri bilmiyorum onun için iphone ornegi verdınAmerikadan alınan telefonları pasaport ile kayıt yaparak türkiyede 4g teknolojisini kullanabilirmiyiz?
bant farklılıkları varmıdır.
var ise nasıl halledilebilir.?
Çekmiyordur 4.5gÇekmiyordur muhtemelen olduğunuz bölgede, bende de aynısını Yaptım merkezi bir yere gidince çekmeye başladı.
bulundugun yerde baz istasyonunda şebeke yok 4.5ghocam bende droid turbo kullanıyorum bende sıkıntı yaşıyodum turkcell kartınız destekliyor fakat cihazınız desteklemiyor dedi meğer oturduğum bölgede sıkıntı varmış gezmeye çıktım şebeke modu genele aldım küresel yani kendiliğinden açıldı şuan evdeyim yine yok![]()
4.5g çekmiyorsa 3g devamBende de durum aynı iPhone 5s evde çekmiyor 4.5G, 3G'ye devam
ilginç. sorun çözülmüştür. 4G varmış ve çekiyormuş sorun yok.Bendede aynı hız var sanırım ankara geneli aynıMerhaba arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum.
merkez olan başka bir yere gittim.
LTE-GSM-UMTS sectim 4G çekmeye başladıilginç. sorun çözülmüştür. 4G varmış ve çekiyormuş sorun yok.
bence şöyle bir durum var. 4G oturana kadar 3G ile devam. Pek bişey beklememek lazım 4G den.
32 mb hızı gördü cihaz
Ankara Acity avm civarı. Vodafone