Tavsiye Amerikadan gelen telefonlarda 4G çekermi?

Sponsorlu Bağlantılar

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan gelen telefonlarda 4G çekermi?
Amerikadan alınan telefonları pasaport ile kayıt yaparak türkiyede 4g teknolojisini kullanabilirmiyiz?
bant farklılıkları varmıdır.
var ise nasıl halledilebilir.?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Telefondan telefona değişir. Mesela Samsung s4 i337 4g destekliyor.

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
telefon 4g destekli ama cekmiyor 4g ile.
nasıl anlicaz destekliyormu desteklemiyormu?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
telefon 4g destekli ama cekmiyor 4g ile.
nasıl anlicaz destekliyormu desteklemiyormu?

Telefonun marka modeli nedir? Ayarlar kısmından da anlarsınız zaten GSM/edge/LTE veya 4g yazar.

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
var ayarlar kısmında ama bulmuyor 4g yi
tekrar h artıya geciyorr.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
var ayarlar kısmında ama bulmuyor 4g yi
tekrar h artıya geciyorr.

Çekmiyordur muhtemelen olduğunuz bölgede, bende de aynısını Yaptım merkezi bir yere gidince çekmeye başladı.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Oparatör Sitesine Giriş Yapıp Deneyebilirsin Uyumlumu Değilmi Diye

phasan

phasan

Üye
Amerikadan alınan telefonları pasaport ile kayıt yaparak türkiyede 4g teknolojisini kullanabilirmiyiz?
bant farklılıkları varmıdır.
var ise nasıl halledilebilir.?
Ornek vereyim iphone 5 ve sonrası telefon alıp getirirsen işlet pasaporta kullan ama diyer modelleri bilmiyorum onun için iphone ornegi verdın

seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam bende motorola droid turbo verizon modeli var çekiyor

Sarangni

Sarangni

Üye
Telefonun 4G desteği varsa çeker. Ben de ki cihaz da yurt dışından gelme. Önemli olan cihazın nereden geldiği değil 4G desteğinin olup olmaması.

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
Droid turbo var kartım destekliyor. İphone 5c ye taktım çekiyor. Neden acaba. Telefonum 4 g yi desteklediği halde telefonunuz 4g yi desteklemeiyor diyordu türkcell. Vodafone ye gectim 4.5g yazıp gerekli yere yolluyorum. Hatalı giriş yaptınız diyor. Anlamadım. Telefon 4g yide destekliyor acaba bant farklılığımı var türkiye bantlarımı aktif değil. Yoksa saçma mı konuştum. Bi kaç kişidede olmuş.

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam bende droid turbo kullanıyorum bende sıkıntı yaşıyodum turkcell kartınız destekliyor fakat cihazınız desteklemiyor dedi meğer oturduğum bölgede sıkıntı varmış gezmeye çıktım şebeke modu genele aldım küresel yani kendiliğinden açıldı şuan evdeyim yine yok :)

phasan

phasan

Üye
hocam bende droid turbo kullanıyorum bende sıkıntı yaşıyodum turkcell kartınız destekliyor fakat cihazınız desteklemiyor dedi meğer oturduğum bölgede sıkıntı varmış gezmeye çıktım şebeke modu genele aldım küresel yani kendiliğinden açıldı şuan evdeyim yine yok :)
bulundugun yerde baz istasyonunda şebeke yok 4.5g

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
seco_can_can

seco_can_can

Üye
evet hocam aynen olay bu evden çekmiyor turkcell de akıllı cihazınızın desteği yok diyor süper zeki bu turkcell evden çktım merkeze gittim inat değilmi denemek için 53 mbit hıza ulaştım nihayet kocaeli - İzmit te :) ama evde halen 3g

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bende de durum aynı iPhone 5s evde çekmiyor 4.5G, 3G'ye devam

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum.
merkez olan başka bir yere gittim.
LTE-GSM-UMTS sectim 4G çekmeye başladı :) ilginç. sorun çözülmüştür. 4G varmış ve çekiyormuş sorun yok.
bence şöyle bir durum var. 4G oturana kadar 3G ile devam. Pek bişey beklememek lazım 4G den.

32 mb hızı gördü cihaz
Ankara Acity avm civarı. Vodafone

phasan

phasan

Üye
Merhaba arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum.
merkez olan başka bir yere gittim.
LTE-GSM-UMTS sectim 4G çekmeye başladı :) ilginç. sorun çözülmüştür. 4G varmış ve çekiyormuş sorun yok.
bence şöyle bir durum var. 4G oturana kadar 3G ile devam. Pek bişey beklememek lazım 4G den.

32 mb hızı gördü cihaz
Ankara Acity avm civarı. Vodafone
Bendede aynı hız var sanırım ankara geneli aynı

kadikoy

kadikoy

Üye
LTE yazıyorsa çeker,LTE nin altında hızlar var ,örneğin,
cat4:150mbs, cat6:200-300mbs , cat9:350-450 mbs hızlar demektir.
yüksek cat numarası daha hızlı veri transferi demektir.

Üst Alt