Amerika'da Liderlik Programı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Amerika'da Liderlik Programı.
Değerli arkadaşlar, bu program Fatih Üniversitesi Politika Kulübü ve IYAC(International Youth Activity Club) tarafından; ABD konsolosluğu ve hükümeti ile ortaklaşa yürütülen bir organizasyondur.

Yaz ve Kış programları olarak ikiye ayrılır.Kış programı 9-24 Şubat tarihleri arasında yaz programı ise 22 Haziran- 30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenir.

Programın içeriği çok yoğun olduğu için her şeyi yazmak yerine en dikkat çekici noktaları belirtmek istiyorum.Öncelikle organizasyon New York ve Washington DC şehirlerinde gerçekleşiyor.
Çeşitli Think Thak "Düşünce Fabrikası" diyebileceğimiz önemli stratejiler geliştiren kuruluşlara ziyaretler ve buralarda oturumlara, tartışmalara katılma imkanı,
Georgetown, Geroge Mason gibi çeşitli üniversitelerde; alanında uluslararası kariyere sahip hocalardan seminerler,
USUN (United States Mission to the United Nations) ziyareti,
bir veya bir kaç senatörle görüşme, TUSKON USA ziyareti
Alış-veriş ve gezi için boş vakitler vs.
Üstelik tüm faaliyetlerden sertifika alıyorsunuz.

Program ana içerik olarak Uluslararası İlişkiler,Kamu Yönetimi, Siyasal Bilgiler, Hukuk gibi bölümlerin öğrencilerine hitap ediyor. Fakat genel itibariyle yöneticilere özgü bir program olduğu için ben bir işletmeci olarak bu yıl ki kış programına katılıyorum.Hatta Bilgisayar Müh., Endüstri Müh. bölümlerinden katılanlar bile var.Şu an üçüncü döneminde olan programa farklı üniversitelerden de talepler giderek artıyor.

İmkanı olan arkadaşlara katılmalarını şiddetle tavsiye ederim.

Bilgi almak isteyenler ö.m. yoluyla benimle iletişim kurabilirler.:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt