ondeer09
Üye
Amerika İphone 5 Getirme--Acil Yardımmm
Arkadaşlar nette araştırma yaparken lazım olan bütün kıımları öğrendim.kafama takılan tek bir oru kaldı.cevaplarsanız memnun olurum.
Amerika İphone 5 im kilitli 16Gb 200$ ...ben bu telefonu getirtmek istesem şimdi türkiyeye 200$ dolara mı getirecem..diyellim getirdim..şimdi bu telefon kontratlı ya att gsm operatoru tarafından bir orun çıkarmı türkiyede veya benden herhangi bir para keserlermi..Çünkü operatoru dolardırmış gibi bir şey oluyor..cevaplarınızı bekliyorumm..derdimi umarım anlatabilmişimdir.....
Saygılarımla......
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bir yardıım..bana en ucuz kaça patlar iphone 5 lütfen...
Amerika İphone 5 im kilitli 16Gb 200$ ...ben bu telefonu getirtmek istesem şimdi türkiyeye 200$ dolara mı getirecem..diyellim getirdim..şimdi bu telefon kontratlı ya att gsm operatoru tarafından bir orun çıkarmı türkiyede veya benden herhangi bir para keserlermi..Çünkü operatoru dolardırmış gibi bir şey oluyor..cevaplarınızı bekliyorumm..derdimi umarım anlatabilmişimdir.....
Saygılarımla......
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bir yardıım..bana en ucuz kaça patlar iphone 5 lütfen...
operatörlerden almayın,onun haricinde cep telefonları sadece yolcu beraberinde getirilebiliyor,kargo falan gümrükte sıkıntı olur