Amerika İphone 5 Getirme--Acil Yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ondeer09

Üye
    Konu Sahibi
Amerika İphone 5 Getirme--Acil Yardımmm
Arkadaşlar nette araştırma yaparken lazım olan bütün kıımları öğrendim.kafama takılan tek bir oru kaldı.cevaplarsanız memnun olurum.

Amerika İphone 5 im kilitli 16Gb 200$ ...ben bu telefonu getirtmek istesem şimdi türkiyeye 200$ dolara mı getirecem..diyellim getirdim..şimdi bu telefon kontratlı ya att gsm operatoru tarafından bir orun çıkarmı türkiyede veya benden herhangi bir para keserlermi..Çünkü operatoru dolardırmış gibi bir şey oluyor..cevaplarınızı bekliyorumm..derdimi umarım anlatabilmişimdir.....

Saygılarımla......

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bir yardıım..bana en ucuz kaça patlar iphone 5 lütfen...

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
İyi de gümrükten nasıl geçicek o ürün. Kolay bişey olsa herkes öyle yapar.

Epple

Epple

Üye
Gumrukten gecmesi zor degil. Adam kendi mali gibi gecirebilir. 200 $'a ek olarak burda 100 TL'lik bi imei kaydi yaptiriyorsuz. Eger bir telefoncuya unlock yaptiracaksiniz 15-20 lira (tahminim), gevey ile kullanacaksaniz artik ne kadarsa o kadar bi masrafiniz olur. Ama simkilitli ugrastirabilir, bence simfee cikinca onu alin, bence. Ozellikle de ilk kez bir iPhone kullanacaksaniz

-ShadowSong-

Üye
Telefonu kontratlı alacaksanız sim kilitli olacaktır. Burada kullanabileceğinizi sanmıyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye
simfree olmasına dikkat edin başınız ağırabilir :evet: operatörlerden almayın,onun haricinde cep telefonları sadece yolcu beraberinde getirilebiliyor,kargo falan gümrükte sıkıntı olur :evet: onun haricinde 100 TL ye 1 ay içinde giriş çıkış yapmış birinin pasaportuna kayıt ettirip paşalar gibi kullanırsınız :)

Symbianize

Symbianize

Üye
O kilitli cihazları sana vermezlerki 24 ay kontrat var amerikan vatandaşı olman lazım yada ordan bi akrabanın üstüne olması falan lazım

kartal2906

Üye
O kilitli cihazları sana vermezlerki 24 ay kontrat var amerikan vatandaşı olman lazım yada ordan bi akrabanın üstüne olması falan lazım

Çok doğru
Kontratsız alacaksan bestbuy dan fiyata bakabilirisin

iPhone 5 16 Gb Unactivated Price: $699.99

iPhone 4s 16 Gb Unactivated Price: $599.99

(Bu fiyatlara %8 tax ekle)
4s ~~ 1150 TL + 100 TL (kayıt ücreti) + 2 yıllık kaydı olmayan passaport - garantisi
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt