___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şuan zaten oyun tam hazır diyemeyiz bence biraz daha gelişmesi gerekiyor, ilk açtığımda ETS 2 zannettim ETS 2 arayüzü kullanılmış en azından bu arayüz ATS'ye özel olabilirdi diye düşünüyorum, ilerleyen zamanlar da ETS 2 de olduğu gibi güncellemeler gelecek ki özellikle harita güncellemeleri gelecek 2 ayrı ve ücretsiz güncelleme olacak, güncellemeler geldikçe buradan yayınlayacağımGüzel konu. Benim pc zor kaldırıyor pek zevk alamadım yinede güzel oyun
İşte bende bunu istiyorumGrafikler Adam Akıllı OlmalıVurduğundada Dağilma Efektleri İyi Olmalı Madem Similatör
Açıkçası ATS'yi hem yavaş yaptılar hemde aceleye getirdiler, Harita eksik, Tır eksiği lisans yüzünden eksik, ETS 2 de bu lisans konusu sadece Mercedes'te vardı sonradan onu da lisansladılar, ama şuan için ATS 'nin daha çok gelişmeye ihtiyacı varben şu an için beğenmedim, 3 tır veriyor oyun o bile dlc gibi gözüküyor , ilerisini düşünemiyorum
Biraz Değil Artık 2016 Yılındayız Oyunu 10 GB Yap Kimse İndirmem Demez Kalitelerinide Arttır BenHer Sene İndiriyorum Hep Aynı Şeyler Geri Siliyrumİşte bende bunu istiyorumAma ETS 2'nin hazırlanışında herşeyin gerçekçi olması için araç seslerinin gerçek araçlardan uyarlanması kaza seslerinin gerçek olması için gerçek kazalar yapıldığı söyleniyor, ama kaza anında dağılma vb durumunun gelmesi biraz zaman alabilir
Sende haklısın valla kardeşim ama gel gör ki firmalarda tık yok neyi nerden kısalım nasıl kurtarırız çabası mıdır bilmiyorum, oyunu basit olarak yapıp piyasaya sunuyorlar ondan sonra 20-30 günde bir güncelleme çıkar örn: ETS 2 sürekli güncelleme üstüne güncelleme geliyor, bunun yerine oyunun çıkışını biraz daha erteleyip oyunu sağlam bi şekilde çıkarmak daha mantıklı olurBiraz Değil Artık 2016 Yılındayız Oyunu 10 GB Yap Kimse İndirmem Demez Kalitelerinide Arttır BenHer Sene İndiriyorum Hep Aynı Şeyler Geri Siliyrum
oyunun orjinal miDlc ler ne zaman gelir aynı arabalar sıkıcı oluyor ??
konu başlığında ışınlanma yok yazmışsın ama ışınlanma maalesef bunda da varAçıkçası ATS'yi hem yavaş yaptılar hemde aceleye getirdiler, Harita eksik, Tır eksiği lisans yüzünden eksik, ETS 2 de bu lisans konusu sadece Mercedes'te vardı sonradan onu da lisansladılar, ama şuan için ATS 'nin daha çok gelişmeye ihtiyacı var
ışınlanma nasıl oluyor ben yapamadımoyunun orjinal mi
konu başlığında ışınlanma yok yazmışsın ama ışınlanma maalesef bunda da var
kelimesi kelimesine katılıyorum, ilk oyun çıkmadan bi kaç ay önce arayüzünü vs gösterdiler birebir ETS 2 dedim, oyun çıktı ama değişen bişey yok ETS 2'nin aynısı arayüzün Amerika versiyonu olarak bir farklı olmalıydı bence, haritaya gelince çok küçük bir harita olmuş, ETS 2 ye iskandinavya DLC ile geldi ama ATS de harita DLC ile ne kadar ve ne derece genişleyecek bilemiyorum gerçi şuan Nevada haritası oyuna dahil edildi diye biliyorum ilerleyen zamanda Arizona haritası gelecek yanlış hatırlamıyorsamOyunun ets 2 den farklı tek tarafı çekici ve harita. dlc ile gelebilecek yeniliği millete yeni oyun diye yutturuyorlar helal olsun scs ye. Bari arayüzü değiştirin ki insan oyunu açınca farklı bir oyuna girdiğini hissetsin, bırakın arayüzü gelen maillerden tutunda oyun konseptine kadar herşey aynı, hatta bazı ets2 modları bile çalışıyor oyunda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Milleti bu kadar enayi mi sanıyorlar. farmingde düştüğüm erken erişim hatasına düşüp de iyiki oyunu almamışım, resmen hayal kırıklığı. şirket girişlerine birkaç güvenlik, bir kaç tulumlu adam ekleyerek, trafiğe birkaç farklı araç, polis arabası felan ekleyerek yeni oyun çıkardıklarını iddia etmek nasıl mantıktır anlamış değilim. Ki çalışan tulumlu adamlar iskandinav dlc sinde vardı zaten.
Yarın dlcler ile farklı tırlaryeni haritalar ile milleti soymaya devam ederler. Her zaman oyunun orjinal oynanmasından yanayım ve korsana karşıyım ama oyuna bu şekliyle para vermek içimi acıtır doğrusu, daha iyi bir oyun bekliyordum açıkçası...
Neyse ets 2 ye devam o zaman
Belgelerim> ats klasöründen config dosyasını not defteri ile aç.ışınlanma nasıl oluyor ben yapamadım
çok ama çok teşekkür ederimBelgelerim> ats klasöründen config dosyasını not defteri ile aç.
uset g_developer satırı muhtemelen "0" dır onu "1" yap tamamdır. Düzenledikten sonra kaydetmeyi unutma.
istersen yine aynı yerden uset g_console satırını da 1 yaparak oyunda konsolu etkin hale getire bilirsin.
Katılıyorum efenimYalnız büyük şehirlerin konseptini güzel yapmışlar, mesela Los Angeles a geldiğinizi şehir ihtişamından ve ışıklardan hissediyorsunuz. Ets 2 de o hava eksikti. bir de üzerinizden geçen helikopterler de güzel olmuş doğrusu. Oyunu almak için yeni gelecek dlc ve güncellemeleri görmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?