AMD'den En Hızlı Ekran Kartının Yanında En İyi Oyunlar Hediye ! Crysis 3, Far Cry 3 vs vs...

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Intel-Amd perspektifinden bakmadım,darboğaz tartışmasına açıklık getirmek istedim. Intel işlemciden örnek vermemin sebebi her ne kadar intel'i fiyat politikasından sevmesek de Amd'ye kıyasla daha yüksek profilli işlemcilere sahip olduğu ortada. AMD ürünlerinin tamamına yakınının f/p olması sebebiyle öne çıkıyor.

Haswell oc açısından bir fark yaratır mı bilmem ama işlemci performansı olarak ivy'den ötesine gidemeyecektir. Çok da önemli olmayan dahili grafik birimine ağırlık vermişler,daha çok piyasada canlı kalmak adına intel'in yaptığı hamlelerden biri gibi.
Zaten haswell'den sonrası daha can sıkıcı,broadwell'de anakarta entegre cpu her ne kadar tutulmayacak olsa da intel'in zırt pırt soket değiştirmesiyle beraber kullanıcının intel'den soğuması için bir sebep.

Özetle bundan sonraki gelişmeler biraz daha amd lehine seyredecek gibi görünüyor.

Broadwell zaten intel bitirecek benim görüşüm. Her ne kadar 14nm ile gelip düşük güç tüketimi sunsada onboard oluşu çok kötü olacak...
Dediğiniz gibi haswell zaten piyasa güncel kalma amaçlı çıkıyor. Hd4600 gpu birimi ile ivy performansına paralel olarak gelecektir.. Beklenen değişiklik kaliteli macun kullanılması bakalım görelim....

Parayı sokakta bulmayan için AMD sistem en iyisi :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Hangisi performans açısından daha iyidir nvididamı yoksa amd radeonmu biri bana anlatabilir mi

burhankoxp22

Üye
intel işlemci amd ekran kartı :) süper ikili

Üst Alt