Amd Radeon hd 7670m güncel driver lazım dota 2

Sponsorlu Bağlantılar

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Amd Radeon hd 7670m güncel driver lazım dota 2
Amd Radeon hd 7670m güncel driver lazım dota 2 için dota 2 siyah ekran hatası verdi ekran kartı güncelle dediler
beyler amd radeon hd 7670in güncel driverını bulamıyorum bilgisi olan varsa bir versin linkte

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
amd nin sitesinde bulabilirsin

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
hocam aradım taradım yok bilgisayrımdan ekran kartını buldum güncelleme varmıymış bakam dedim zaten güncel diyor ama bir yanlışlık var sen bulabılırsen

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
en güncel driver bu link de olması lazım sistemin windows 8 se bunu indir bakalım. drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/AMD/AMD-Radeon-HD-7670M-Display-Driver-8982108000-for-Windows-8-x64.shtml

• Beğen
Tepkiler: hardal00
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
eyw windows 8 64 bit kardeşim saol

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: hardal00
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim dosyayı indirdim fakat setup şeklinde deil bunu neyle acayım ben hiç yüklemedigimden bilmiyorum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
valla ben de hiç amd driver kurmadım . Dosya exe uzantılı değilmi yani.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
benim ekran kartımda aynı güncelleme neden yapıyorsunuz ne değişiyor bide internette izledim aynı ekran kartlı pc hatta işlemcisi daha kötü olanlar oyunları akıcı oynuyorken benim pc arada kasıyor neden

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
hocam driver güncellendikce daha akıcı oluyor sende güncellemeyi dene ama setup dosyası deil arkdan cevap bekliyorum bende

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
valla bende bilmiyorum. Galiba extract tarzı birşey. Dosyalar çıkartıldığında çıkarılan yere girip ordan setup kuruyoruz

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
ben winrarla açtım bi klasor var orda setup dosyaları varda öyle driver yüklenecegini pek sanmıyorum :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben dosyayı indirip bende bakıyim suna bi

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
saolasın hocam bir çözüp banada acarsan mutlu olurum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
kardeş dosyayı indirdim inen şey winrar dosyasıydı. Dosyaya sağ tıklayıp buraya klasöre çıkart dedim. Çıkarıldı içinde değişik dosyalar vardı. Neyse o değişik dosyaların arasında B148059 adlı klasör vardı. Klasörun içinde atiapfxx adlı dosya setup olması lazım. İkonuda ati nin ikonuydu zaten. O galiba yap bakalım

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
saolasın hocam deniyorum

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bu konu silinmez dimi pc gelince bende deniyecem

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye