Jelly Beanci
Üye
cooler master Hyper TX3evoAslında bütün ram'ler orijinalinde 1333 Mhz ama firmalar overclockla 1600 , 1866 , 2133 Mhz yapıyor. Performans olarak hiçbir fark yok ama bazı durumlarda enerji almaları gerekiyor.. Senin işlemci soğutucun ne ?
Masaüstünde kaç derece ?cooler master Hyper TX3evo
Genelde mavi ekran RAM hatalarinda ortaya çıkardı acaba ramler işlemcinin önüne mi geçiyor veya darboğaz oluyor anlamadım biraz kurcalaya kurcalaya bulmaya çalışacağımHer zaman normal çalışacak diye bir şey yok. 4.0'da bile mavi ekran yiyebilirsin. Bunun çok fazla sebebi olabilir. Ancak işletim sisteminin de etkisi var.
O zaman listeye almıyorum ?phenom ii x3 720BE işlemcim var .. biostan 4.ncü çekirdeği açınca maviekran vermeye başlıyor .. kısacası core2duo lu sistemim değiştirip amdye geçtiğim için pişmanım ... ısınma sorununu saymıyorum bile
Kişinin beklentilerine göre değişir bunlar. Ben AMD Fx 8350 kullanıyorum. Gayet de memnunum.alma satıyorum zaten intele geçecem geri. pahalı ama daha iyi hiç değilse
8x işlemciler bence gayet iyiler. Tekil çekirdek hariç her şeyde yüksek performansa sahipler. Fiyat olarak da iyi diyebilirim.anakart gerçekten cok güzel ama işlemcim için aynı seyi söyleyemem 970a ud3 gigabyte anakart var
Ekledim.Amd fx 9370 (oc) 5.4 ghz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?