• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Amd Fusion işlemcili yeni Netbook :ThinkPad

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lusians

Üye
    Konu Sahibi
Amd Fusion işlemcili yeni Netbook :ThinkPad
Lenovo Sandy Bridge işlemcili dizüstü bilgisayarına ek olarak Amd Fusion tabanlı netbook modelini sundu.


Thinkpad X120 isimli mini bilgisayar , Amd ' nin hazırladığı çift çekirdekli Fusion E-350 işlemcisine sahip.
Bilgisayar kablosuz WİFi desteğine sahip ancak istenirse Bluetooth desteğiylede alınabilir. HD video oynatma özelliğide mevcut olduğundan HDMI portuda var. Böylece yüksek kalitedeki görüntülerinizi bir kablo desteğiyle Televizyonunuza aktarabilieceğiniz ürün Windows 7 işletim sistemine sahip.
1.6GHz' de görev yapan ve aynı zamanda DirectX 11 desteği sunan ve Radeon HD 6310 entegre ekran kartına sahip netbook sınıfının en gözdesı olmayı başarıyor. Ürün yine Lenovo'ya özgü klavyesi olacak.

Lenovo'nun Başkan yardımcısı Dilip Bhatia X120 için ''Ses ve video gibi çoklu ortam elementleri, dünyamızın önemli bir parçası oldu ve dijital içerikteki bu akım işletmeleri de etkiliyor. ThinkPad X120e'yi optimize ederken sadece iş dünyası için mükemmel bir çoklu ortam yaratım ve tüketim deneyimi sunmakla kalmadık aynı zamanda dizüstü bilgisayarların belası olan pil ömrü konusunda da kilit öneme sahip güncellemeler yaptık'' açıklamasında bulundu.

Lenovo' X120 modelini Şubat ayında 400 $ civarında satışa sunması bekleniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt