• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Amca Telefonun calıyor lütfen çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

asutay19

Üye
    Konu Sahibi
Amca Telefonun calıyor lütfen çok acil
:megafon:merhaba arkadaşlar bugün berberde bir kişinin telefon zil sesini duydum şu şekildeydi

amca telenonun calıyor ..amca telefonun calıyor..amca telefonu neden açmıyorsun

bunu bir bebek söylüyordu bebek değilde cocuk diyelim çok beyendim boşver istemeyim nette bulurum dedim ancak bulamadım acaba bilen gören duyan kullanan dinleyen varmı aramızda lütfen acil ya ..?

özerece

Üye
merhaba,ben de o melodiyi duymuştum,ancak ben de bulamıyorum.sen bulduysan bana da yardımcı olur musun.amca telefon çalıyo melodisi...:bilmm

(armi)

(armi)

Üye
bende var:) ama buraya nasıl ekleyecegımı bılmıyorum

kasoka07

Üye
Amca Telefon Çalıyor Neden Açmıyorsun Melodisi Burada...

Link:

yunusbahadır

Üye
indiremiyorum ki burada paylaşa bilirmisiniz..

babay8512

Üye
bend ebulamadım

yentibaba

yentibaba

Üye
link ölü :/

yunusbahadır

Üye
ben de arıyorum bulamıyorum internetde yok...

delibas165

Üye
Lütfen yhaa ben 2 haftadan beri arıyorum bulamadım lütfen yardım edn HELP MEE! :!

dsayli

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kızımın ses kaydını ilk kez duyduğumda şok olmuştum. Bu nasıl yayıldı anlayamadım. Bunu kendim ve kardeşim için bir kaç farklı versiyonda hazırlamıştım. Benzer şekilde "Amca mesaj geldi" şeklinde de kaydı var ama her nasılsa bu yayılmamış.

Kızım 4 yaşında iken bu kaydı yapmıştım. Kızım şu an 8 yaşında ve arada bir meşhur oldun diyerek şakalaşıyoruz.

Ses kaydının beğenilmesine ve aranıyor olmasına sevindim.

Alttaki linklerden melodiyi ücretli olarak satın alabilirsiniz.