Amberde iki kere tıklayınca telefonu uyandırmak

Sponsorlu Bağlantılar

igordom

Üye
    Konu Sahibi
Amberde iki kere tıklayınca telefonu uyandırmak
Bu nasıl yapılıyor ? ve bide stabil çalışan saat çok şarj yer mi hani sürekli ekranda duran veya elinizi sürttüğünüzde gelen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Amber guncellemesini yaptıktan sonra, Ayarlar/Ekran +Dokunma <solaçek(dokun) Telefonu uyandırmak için çift dokunun özelliğini seç.

igordom

Üye
    Konu Sahibi
Amber guncellemesini yaptıktan sonra, Ayarlar/Ekran +Dokunma <solaçek(dokun) Telefonu uyandırmak için çift dokunun özelliğini seç.
Lumia 620 de olmuyor mu çünkü sola çektiğimde uyandırmak için çift dokunun yok hepsine baktım sadece yeni eklenen dokunma hassasiyeti eldivenle dokunma ve saat şeysi gelmiş onun dışında ibrşey yok

lavigne-61

Üye
aynı sorun bendede var maalesef

n000k

n000k

Üye
620 de yok o özellik,çünkü flaşlayan her 620ci sorup duruyor yokmu diye :D

igordom

Üye
    Konu Sahibi
o değil saat uygulamasındada özet özelliğini seçince ekrana dokunun diyor dokununca olmuyo ama ekrana komple avcunla kapatıp açınca geliyo saat :D

giray38

giray38

Üye
Arkadaşın sorduğu sorunun cevabını bende merak ediyorum harbiden hadi 925 de oled ekran var onda şarja bi etkisi olmaz ekranda duran saatin ama 920 deki lcd ekran sürekli çalışıyormuş gibi şarj yemeyecek mi?

skynet

Üye
Gelse ne olurdu :hih:

blackcemre

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşın sorduğu sorunun cevabını bende merak ediyorum harbiden hadi 925 de oled ekran var onda şarja bi etkisi olmaz ekranda duran saatin ama 920 deki lcd ekran sürekli çalışıyormuş gibi şarj yemeyecek mi?

Saat sürekli ekranda kalmıyor, Bi sure sonra kayboluyor. Saati görmek istediğinde elini sadece dokunmadan telin üzerinden bir sihirbaz misali geçirmen yetiyor ve saat ekranda beliriyor.

i-gencer

Üye
aynı ekranda tekrar sağa çekince göz atma yazıyor o ne arkadaşlar. saat aralığı belirleyebiliyoruz??

skynet

Üye
csH

csH

Üye
620ye gelcek arkadaslar ahanda buraya yaziyom adamlar da oraya yazmis zaten:D

alasulumurat

alasulumurat

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şarj tüketimi bu özelliğin aktif edilmesi ile biraz daha artış gösterecektir, fakat bu (gözle görülür) fark edilir bir tüketim olmayacak denmişti.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt