Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eren ben zaten farklı bir program istemiyorum ki istesem zaten indirip yaparım benim demek istediğim telefonun kendisinde bulunan bir özellikti bu N8 de ama şimdi yok o yüzden kırmızı gör programına ihtiyaç duyuyorsunuz
pro kamera geldikten sonra gece çekimi yapmadım arkadaş kendi kaldırıyor demiş öyleyse güzel olmuştur ama keş ke yinede k.göz flaşını koysaydı pro kameraya
Eren ben zaten farklı bir program istemiyorum ki istesem zaten indirip yaparım benim demek istediğim telefonun kendisinde bulunan bir özellikti bu N8 de ama şimdi yok o yüzden kırmızı gör programına ihtiyaç duyuyorsunuz
pro kamera geldikten sonra gece çekimi yapmadım arkadaş kendi kaldırıyor demiş öyleyse güzel olmuştur ama keş ke yinede k.göz flaşını koysaydı pro kameraya
ben bir camera lensinde görmüştüm sanki kırmızı göz gidermeyi bakayım bulursam yazarım
4MaGuS
Üye
arkadaşlar yaratıcı sutüdyoda çekilen resimlerin kırmızı göz giderme yapılabiliyor ve bunun dışında bir çok öellik var kurmanızı tavsiye ederim buyrun link
arkadaşlar yaratıcı sutüdyoda çekilen resimlerin kırmızı göz giderme yapılabiliyor ve bunun dışında bir çok öellik var kurmanızı tavsiye ederim buyrun link
bende önerdim aynısını fakat arkadaş direk çekerken yapsın istiyor
Hagios
Üye
Gece ve gündüz farketmiyor en ufak bir yakınlaştırmada hatta bazen ( ışığa ve renge göre değişiyor ) normal çekimde bile karıncalanma çok fazla.Hele yakınlaştırma yapıp çekince efekt eklenmiş gibi karıncalı çekiyor.
osmanmert99
Üye
ANA tozlanma sorunu bende de varmış yeni fark ettim bide smart camerada geceleyin bir değişik oluyor ekran.
Gece ve gündüz farketmiyor en ufak bir yakınlaştırmada hatta bazen ( ışığa ve renge göre değişiyor ) normal çekimde bile karıncalanma çok fazla.Hele yakınlaştırma yapıp çekince efekt eklenmiş gibi karıncalı çekiyor.
gündüz fotoğraf olsun video olsun çok iyi fakat gece yapay ışıkta gerçekten can sıkıcı
evet, Smart camera çok karanlık ve acayip karıncalı çekiyor ve ben bir fotoğraf çekiyorum bir saat bekliyorum donuyor çoğu zaman fotoğraf üzerinde oynama falan yapamıyorum