sekajmer
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla o başından beri öyle gece çekimlerinde telefonun hiç titrememsi gerekiyor ben telefonu dik şekilde yere koyup çektiğimde baya bi farkediyor netlik açısından
ona okadar çok dikkat etmedim ama pro camda isoyu arttırdığımda çok karıncalı oluyor çözümü varmı bilmiyorum
gece çekimlerinde zaten iso verdiği için titrettiğin zaman resim kayıyor ben ondan bahsetmiyorum neredeyse eski filmlerdeki karıncalanmalar gibi olacak video falan çekiyorum oda ışığı ile aşırı karıncalı
Aynı sorun bende de var amberden önce böyle değildi kameram , amber yaptım gündüz yakınlaştırınca karıncalanıyor akşam yakınlaştırmasan bile karıncalı oluyor önceden böyle olmadığına eminim yazılımsa bir sorun olabilir mi
Gece çekiminde benim de şikayetim kırmızı göz telefon da kırmızı göz ayarı yok N8 de vardı gayet güzel çekim yapıyor du ama bunda öcü gibi oluyor
MağazadanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir bu uygulamada kırmızı göz giderici mevcut
MağazadanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir bu uygulamada kırmızı göz giderici mevcut
gece çekimlerinde zaten iso verdiği için titrettiğin zaman resim kayıyor ben ondan bahsetmiyorum neredeyse eski filmlerdeki karıncalanmalar gibi olacak video falan çekiyorum oda ışığı ile aşırı karıncalı
O kadar karıncalı olmaması lazım, hatta tam tersi amber güncelleme sonrası benim telin gece çekimleri daha da iyileşti. Olayı daha da iyi anlayabilmek için bence birkaç resim eklerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz ...
Fotoyu Çektikten Sonra Seçeneklerde Düzenle var Orda Kırp Düzelt var. Oraya gel orda kırmızı göz giderici var. Extra bir uygulamaya gerek yok.Gece çekiminde benim de şikayetim kırmızı göz telefon da kırmızı göz ayarı yok N8 de vardı gayet güzel çekim yapıyor du ama bunda öcü gibi oluyor
Fotoyu Çektikten Sonra Seçeneklerde Düzenle var Orda Kırp Düzelt var. Oraya gel orda kırmızı göz giderici var. Extra bir uygulamaya gerek yok.
Bende karınca felan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?