Amazing HD Wallpapers

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
Amazing HD Wallpapers

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Çok güzeller ama keşke 360x640 olsaydı yinede emeğine sağlık

esatgelmedi

Üye
teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
:tşk:bence boyutları büyük olduğu için 720x1280 dik veya 1280x720 yatay yap tam hd olur o zaman 360x640 olursa kalite düşer bence

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:bence boyutları büyük olduğu için 720x1280 dik veya 1280x720 yatay yap tam hd olur o zaman 360x640 olursa kalite düşer bence

:rica:evet bu mantıklı çünkü 360x640 yapıyorum kötü duruyorlar ama dik olarak yüksek boyutta yapabilirim

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Teşekkürler kardeşim çok güzell resimler var en iyisi de 4. sıraki harika birşey :)

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim çok güzell resimler var en iyisi de 4. sıraki harika birşey :)

rica ederim kardeşim.aslında elimde böyle birsürü duvarkağıdı var ancak herkes haklı olarak telefonda dik olarak tam oturması için farklı boyutlarda istiyor.bende onları düzenlemeye çalışıyorum ancak kolay olmayacak gibi çünkü resimler öyle baya bi bozuluyor.

rica ederim devamını getirmeye çalışacağım.[/B][/COLOR][/FONT]

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
rica ederim kardeşim.aslında elimde böyle birsürü duvarkağıdı var ancak herkes haklı olarak telefonda dik olarak tam oturması için farklı boyutlarda istiyor.bende onları düzenlemeye çalışıyorum ancak kolay olmayacak gibi çünkü resimler öyle baya bi bozuluyor

[/B]

Kardeş zor biliyorum bende yüklüyorum ama ben dik olmasını istemiyorum telde önce deniyorum ona göre :S Tabii birde netlik olayı var
[/COLOR][/FONT]

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş zor biliyorum bende yüklüyorum ama ben dik olmasını istemiyorum telde önce deniyorum ona göre :S Tabii birde netlik olayı var

aslında ben de pek istemiyorum ama boyutları biraz daha küçülterek paylaşmayı düşünüyorum çünkü diğer türlü imkansız gibi duruyor.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
aynen boyut küçültme en iyisi bence oda da fazla kaçmamak şartıyla tabii yoksa oda bozuluyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt