Aman dikkat! Sahte bal firmaları isim değiştiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aman dikkat! Sahte bal firmaları isim değiştiriyor

Bakanlık tarafından teşhir edilip, ceza kesilen sahte bal firmaları, yeni yöntemlerle pazarda kalmaya çalışıyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın bal üreticilerine yönelik sıkı takibi sürerken; bakanlık tarafından teşhir edilip, ceza kesilen firmalar yeni yöntemlerle pazarda kalmaya çalışıyor.

Bu firmalar çözümü isim değişikliğinde buldu. Edinilen bilgiye göre; bakanlık ile firmalar arasında bu nedenle sürekli kovalamaca yaşanıyor. Balında 'taklit ve tağşiş' yaptığı gerekçesiyle ismi duyurulan Tadaban, adını değiştirerek, sıfırdan piyasaya geri dönmeye hazırlanıyor.

Tadaban yetkilileri, isim değişikliğinin gerekçesi için 'güvenilirliğimiz kalmadı' derken, Kayserilioğulları'nın da Gıda Bakanlığı'na başvurduğu ortaya çıktı. Firma yetkilileri, kendilerinin haksızlık edildiğini savunuyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu millete müstehak piyasada 50-60 liradan aşagı bal yokken beş kilo balı 100liraya satandan şüphelenmiyecek adam haketmiştir bunu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelin ben size bal satıyım ama reçel gibi yiyemezsiniz söyleyim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ooo kapmışsın balın hasını

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bizim burda halis keven balı getiren abi var kendi üretimi
Toplu alıp Ailece paylaşıyoruz uygun geliyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uyanık aile:)

Mert045

Mert045

Üye
Balderesi değişirse Balgölü olur artık :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Televizyonlardaki , radyolardaki bal reklamlarından sonra BALDAN SOĞUDUM VE BAL YEMİYORUM.:pro:

larten123

larten123

Üye
5 kavonoz 100tl :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt