Aman Ceza yemeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
ooh beee.....yaw bizim burda adamın bii var 40 yaslarında simit satıyo bi bagırıyo uyuyamıyomm yaw..hele hafta sonları ne yaw..bide abazının çıktıgı kadar bagırıyorr. :off:

Acharad

Üye
Originally posted by oteb@Sep 16 2005, 02:55 PM

DİLENCİYE 50 MİLYON: Dilencilik yapanlara 50 milyon lira ceza yazılacak. Ancak dilenciler 15 yaşından küçükse ceza uygulanmayacak.

36 yaşında olup da kimliği 4 yaşında olanlar bile var. Tabi onlar yine yırtıp günde 30 liradan yollarını bulacaklar.

Adam 5 senedr bir kimlik resetletiyor. Bakıyosun adam ahir sininde saç baş ağarmış, kanun önünde adam 4 yaşında. :lol2:

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
DİLENCİYE 50 MİLYON: Dilencilik yapanlara 50 milyon lira ceza yazılacak. Ancak dilenciler 15 yaşından küçükse ceza uygulanmayacak.

ee ne anladım ben o işten zaten amaç dilencileri caydırmak degilmi,ee dilencilerinde buyuk bi cogunlugu 15 yasından kucukler degilmi :noo:

Caine

Caine

Üye
Originally posted by DeLmIrA@Sep 18 2005, 12:54 PM

ee ne anladım ben o işten zaten amaç dilencileri caydırmak degilmi,ee dilencilerinde buyuk bi cogunlugu 15 yasından kucukler degilmi :noo:
[post=169110]Quoted post[/post]​

;;) kesinlikle haklısın kardeş

KEMAL6600

KEMAL6600

Üye
halla halla niye ankarada bişey demiyor. akşam saat 8 den başlayıp gece 2 ye kadar POWERBASS dinliyor. bizim kafamızı şişirdi yaw hemde kulaklarımız bass veriyordu.gece uyuyamıyordum. :off: :off: :vur: :off: :vur: :vur:

realgs

Üye
Offf offff keşke uygulansa bunlar.Hele asker sevki olduğu dönemler.
Konvoylar halinde gece 2lere kadar dat dat dat,bağrış çağrış,silah atmalar.Resmen yıldırdılar insanı.Biraz düşünce olur insanda yahu.Hastası var,bebeği var,biraz huzur verin yahu.
Tabii birde gerizekalı düğün konvoycuları var.HAdi salona giderken dat dat olayını anlıyorumda,düğün dönüşü gece 1-2 'de hala niye dat dat.Anladık evlendiniz,az sonra gerdeğe gireceksiniz ve sevişeceksinizde bundan bize ne yani .Ne dat dat edip gece gece yeni gelin olmuş karına küfür ettiriyorsunki. :nono: :nono: :vur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...