altyazı sorunu.. (yetti artık biri yardım etsin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
    Konu Sahibi
altyazı sorunu.. (yetti artık biri yardım etsin)
arkadaşlar ne yaptıysam olmadı. ayarlarda sustitles'a giriyorum encode meselesini denedim ama hala türkçe karakterleri göremiyorum :(

bi el atsakta çözsek şu meseleyi ?? el atanlarınız bol olsun.)

kuavo15

kuavo15

Üye
Ukeyboard yüklümü ?

WebShareX

WebShareX

Üye
Encoding bölümündeki Turkish(ISO-8859-9)'u kullanıyorum Türkçe karakterlerde hiçbir sorun yok.

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
    Konu Sahibi
Encoding bölümündeki Turkish(ISO-8859-9)'u kullanıyorum Türkçe karakterlerde hiçbir sorun yok.

bende aynısını kullanıyorum ancak hala türkçe karakterleri göremiyorum film izlerken :/

pekii... acaba hangi programda izliyorsun ben sib player'da izlemeye çalışıyorum.

@kuavo15: Ukeyboard yüklü ama altyazıyla bir bağı var mı şüpheliyim.. ama saol ilgin için.

@kolaj06: teşekkür ederim önerilerin için :)

websharex türkçe karakterlerim senin elinde! kurtar beni bu azabdan :(

WebShareX

WebShareX

Üye
bende aynısını kullanıyorum ancak hala türkçe karakterleri göremiyorum film izlerken :/

pekii... acaba hangi programda izliyorsun ben sib player'da izlemeye çalışıyorum.

@kuavo15: Ukeyboard yüklü ama altyazıyla bir bağı var mı şüpheliyim.. ama saol ilgin için.

@kolaj06: teşekkür ederim önerilerin için :)

websharex türkçe karakterlerim senin elinde! kurtar beni bu azabdan :(

Ben KMplayer kullanıyorum select playerden mplayeri seçiyorum ama ilk önce subtitle eklentisini yüklemelisin.

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
    Konu Sahibi
ya açıkcası yapamadım. n900 aldığımdan beri böyle ufak tefek ama can sıkıcı şeylerle uğraşıyorum. güzel makine ama benim sabrımı aşıyor. satmaya karar verdim. galaxy s alıcam. yardım için teşekkürler yinede...

demhatozcelik

Üye
Aynı sorun bende de var. Yazılanların tümünü yükledim. Yinede türkçe karakter çıkmıyor.

converter2

converter2

Üye
arkadaşlar sm playerı yükletin ayarlardan alt yazı varsayılan alt yazı kodlaması türkçe (ıso-8859-9)seçin tamamdır bendede alt yazıda türkçe karakterler çıkmıyordu düzeldi.

yalcin33

Üye
sm player altyazı encodıng de cok ıyı ama makınede 900 mhz overclok olmasına ragmen takılıyor sm player den mplayer le oynatmayı sectım takılma olmasına ızın verme secenegı var su an problem yok altyazıyı sm player cozuyor goruntuyu Mplayer gayet ıyı ızletıyor Mkv de denedım.

lilaova

Üye
arkadaşlar artık çıldırcam 1 haftadır denemediğim yol kalmadı yeni aldığım x3 02 nokıa telofonda 1 tane videm açılıyor ama 12 tane aynı uzunluktaki diğer videolarım açılmıyor formatlarının farklı olduğunu biliyorum ama nasıl aynı formata getireceğimi bilmiyorum biri yardım ettSin lütfen LÜTFEN!!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt