skylinegti
Üye
-
Konu Sahibi
-
O kadar çok Türktelekom müdürlüğüne gittim ki ama sonuç koca bir sıfır yok ödenek bekleniyor yok proje çizilecek hep oyalıyorlar.Burda bütün internet sağlayıcılar Türktelekom altyapısını kullanıyor...Bir daha başvur ? Yada turkcell super online internet e başvur ? Doping veya türknet başvur..
Çok çok uzun süreceğe benziyor bağlamaları. Ne yazık ki superonline kendi altyapısı yok oda ttnet altyapısını kullanıyor...Bağlamaları uzun sürer, türknet falan diycem onlar da türk telekom alt yapısını kullanıyorlar , superonline gibi bir şey düşünebilirsin
Türkcell superonline benim bildiğim direk türkcell baz istasyonundan alıyor verileri alt yapıdan değil arayıp bi sıtmanızda fayda varO kadar çok Türktelekom müdürlüğüne gittim ki ama sonuç koca bir sıfır yok ödenek bekleniyor yok proje çizilecek hep oyalıyorlar.Burda bütün internet sağlayıcılar Türktelekom altyapısını kullanıyor...
Çok çok uzun süreceğe benziyor bağlamaları. Ne yazık ki superonline kendi altyapısı yok oda ttnet altyapısını kullanıyor...
Baz istasyonundan alınan mobil şebeke benim bahsettiğim sabit internet. Superonline sabit internet altyapısı çoğu yerde yok bu yüzden telekom altyapısını kullanıyor...Türkcell superonline benim bildiğim direk türkcell baz istasyonundan alıyor verileri alt yapıdan değil arayıp bi sıtmanızda fayda var
Bulunduğun çevreyi araştır. TTNET veya başka sabit internet kullanan bir yerden NanoStation ile internet alabilirsin. Bizim ilçede böyle kişiler var mesela. 5-10 km mesafeden hız kaybı olmadan alıyor. Biz iş yerimizde de aynı sistemi kullanıyoruz.Baz istasyonundan alınan mobil şebeke benim bahsettiğim sabit internet. Superonline sabit internet altyapısı çoğu yerde yok bu yüzden telekom altyapısını kullanıyor...
Onuda araştırdım ama apartmanda sadece ben istediğim için çok yüksek fiyat istediler toplu başvuru yapmak gerekiyormuş ucuz olması için...Bulunduğun çevreyi araştır. TTNET veya başka sabit internet kullanan bir yerden NanoStation ile internet alabilirsin. Bizim ilçede böyle kişiler var mesela. 5-10 km mesafeden hız kaybı olmadan alıyor. Biz iş yerimizde de aynı sistemi kullanıyoruz.
Apartmanda ki diğerleri ile işin yok. Etrafta bu hizmeti veren birisi varsa sadece 1 tane nanostation ile modem alman yeterli oluyor. Oda 200-300 gibi bişey tutuyor. Her ay 100 lira vermekten iyidir.Onuda araştırdım ama apartmanda sadece ben istediğim için çok yüksek fiyat istediler toplu başvuru yapmak gerekiyormuş ucuz olması için...
O tür internet hizmeti veren ne yazık ki yok anca wifi anteni çatıya takılacak öyle hizmet veriyorlar onda da tek olunca maliyet yüksek oluyor...Apartmanda ki diğerleri ile işin yok. Etrafta bu hizmeti veren birisi varsa sadece 1 tane nanostation ile modem alman yeterli oluyor. Oda 200-300 gibi bişey tutuyor. Her ay 100 lira vermekten iyidir.
Vodafone vodem den bahsediyorsun sanırım onlarda kota düşük fiyat aşırı yüksek oluyor ve taahhüt yapmak zorunda kalıyorum...Benim bi akraba kullanıyordu vodafone da vardı galiba , gsm operatörlerinin modem ile baz istasyonundan veri alan bi hizmeti vardı birkaç sene öncesine kadar. Hâlâ var mıdır bilmem eğer böyle bir hizmet yoksa mobil veriyi evdeki pc lerse paylaşmak tek çözüm olacaktır
Öyle birşey vardı, türk telekom hat çekmiyorsa eğer binaya kadar telefon hattı geliyorsa başka şekilde yapılabilir belki alternatif İnternet Servis sağlayıcılarından konu ile ilgili bilgi alın olmadı tek çözüm int paketi alıp mobil ağ ile paylaşmakO tür internet hizmeti veren ne yazık ki yok anca wifi anteni çatıya takılacak öyle hizmet veriyorlar onda da tek olunca maliyet yüksek oluyor...
Vodafone vodem den bahsediyorsun sanırım onlarda kota düşük fiyat aşırı yüksek oluyor ve taahhüt yapmak zorunda kalıyorum...
Bina yeni olduğu için telefon hattı yok diğer sağlayıcılar da bişey yapamaz çünkü aynı hattı kullanıyorlar son çare dediğin gibi mobil den kullanmaya devam etmek olacak...Öyle birşey vardı, türk telekom hat çekmiyorsa eğer binaya kadar telefon hattı geliyorsa başka şekilde yapılabilir belki alternatif İnternet Servis sağlayıcılarından konu ile ilgili bilgi alın olmadı tek çözüm int paketi alıp mobil ağ ile paylaşmak
Bina yeni olduğu için telefon hattı yok diğer sağlayıcılar da bişey yapamaz çünkü aynı hattı kullanıyorlar son çare dediğin gibi mobil den kullanmaya devam etmek olacak...
Desene ben 2 yıl falan beklerim internetiBize var olan hatta internet açmak için 2 haftada geldiler , bir arkadaşım sadece binasına kablo çekilecekti ufak bi kablo 30 cm falan onun için 5 6 ayda geldiler
Türk Telekom değil mi, her şeyleri yavaş. Altı üstü binaya telefon hattı çekecekler öyle aman aman birşey değil ama bi kere şaşırtsalar bizi ben şaşıcam. Para vermek için bile insanı kanser eder ah bide o internet hızı yok mu... alıştırma politikası mi uyguluyolar yeni gelenlere neDesene ben 2 yıl falan beklerim interneti
Adamların felsefesi şu az hizmet çok fiyat kalite olmuş veya olmamış hiç önemli değil buda müşteriyi çileden çıkarıyor işte...Türk Telekom değil mi, her şeyleri yavaş. Altı üstü binaya telefon hattı çekecekler öyle aman aman birşey değil ama bi kere şaşırtsalar bizi ben şaşıcam. Para vermek için bile insanı kanser eder ah bide o internet hızı yok mu... alıştırma politikası mi uyguluyolar yeni gelenlere ne
evet çekiyor...senin olduğun yerde vodafon 3g cekiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?