şuan altta hiçbir üye olmadığı için konu :locked: :kop:
Amaru Shady Üye Despite' Alıntı: şuan altta hiçbir üye olmadığı için konu Genişletmek için tıkla ... bu aralar garip şeyler paylaşıyorsun. bi de bana laf atıyorlardı. ----------Eklendi @ 01:58:30 ---------- Yazıldı @ 01:56:17 ---------- yetkim olsa banlardım
Despite' Alıntı: şuan altta hiçbir üye olmadığı için konu Genişletmek için tıkla ... bu aralar garip şeyler paylaşıyorsun. bi de bana laf atıyorlardı. ----------Eklendi @ 01:58:30 ---------- Yazıldı @ 01:56:17 ---------- yetkim olsa banlardım
'Patron Üye Furkan benım yetkım var banlayayım mı henuz kımseyı banlamadım 1 ay dolmadan bırını banlasam da olayın zevkıne varsam
Furkan benım yetkım var banlayayım mı henuz kımseyı banlamadım 1 ay dolmadan bırını banlasam da olayın zevkıne varsam
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: Furkan benım yetkım var banlayayım mı henuz kımseyı banlamadım 1 ay dolmadan bırını banlasam da olayın zevkıne varsam Genişletmek için tıkla ...
'Patron' Alıntı: Furkan benım yetkım var banlayayım mı henuz kımseyı banlamadım 1 ay dolmadan bırını banlasam da olayın zevkıne varsam Genişletmek için tıkla ...
Nef'i Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu anlamsız smileyin konudaki anlamı nedir
Nef'i Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Bknz: Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları Genişletmek için tıkla ... anladım