Serhan Üye DrugHacker' Alıntı: En çok sinirlendiğin şey ne olmuştur? Genişletmek için tıkla ... Bana fc atıp telefonun kafayı yemesi Ben senin babansam sen 89 yaşında olduğuna göre ben kaç yaşındayım
DrugHacker' Alıntı: En çok sinirlendiğin şey ne olmuştur? Genişletmek için tıkla ... Bana fc atıp telefonun kafayı yemesi Ben senin babansam sen 89 yaşında olduğuna göre ben kaç yaşındayım
Maxis_ Üye ?? abim 10 yasinda bn abimin yarisi yasindaym.abim 100 yasina geldiginde bn kac yasinda olurum
Alo_Azrail Üye ahha yaş problemlerine döndü cevap 95. Bir babanın yaşı 3yıl arayla doğan 3 çocuğunun yaşları toplamına eşittir. On yıl sonra bu değer ne olur
ahha yaş problemlerine döndü cevap 95. Bir babanın yaşı 3yıl arayla doğan 3 çocuğunun yaşları toplamına eşittir. On yıl sonra bu değer ne olur
TRSweet Üye Alo_Azrail' Alıntı: ahha yaş problemlerine döndü cevap 95. Bir babanın yaşı 3yıl arayla doğan 3 çocuğunun yaşları toplamına eşittir. On yıl sonra bu değer ne olur Genişletmek için tıkla ... Butun hepsinin yasina 10 Eklenir. Yaslari farki 3 olan 2 kardesib 4 yil onceki yaslari toplamai 25 dir. Buna gore kucuk kardesin bugunku yasi kactir ?
Alo_Azrail' Alıntı: ahha yaş problemlerine döndü cevap 95. Bir babanın yaşı 3yıl arayla doğan 3 çocuğunun yaşları toplamına eşittir. On yıl sonra bu değer ne olur Genişletmek için tıkla ... Butun hepsinin yasina 10 Eklenir. Yaslari farki 3 olan 2 kardesib 4 yil onceki yaslari toplamai 25 dir. Buna gore kucuk kardesin bugunku yasi kactir ?
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Maxis_' Alıntı: 26 dün günlerden cuma ise yarın günlerden nedir? Genişletmek için tıkla ... Pazar Dün yarın olsaydı bugün cuma olurdu diyen biri bunu hangi gün söylemiştir
Maxis_' Alıntı: 26 dün günlerden cuma ise yarın günlerden nedir? Genişletmek için tıkla ... Pazar Dün yarın olsaydı bugün cuma olurdu diyen biri bunu hangi gün söylemiştir
TRSweet Üye BLooD_ReG' Alıntı: Pazar Dün yarın olsaydı bugün cuma olurdu diyen biri bunu hangi gün söylemiştir Genişletmek için tıkla ... Persembe ? Adamin bir tanesi intihar etmis olmus bi adam daha intihar etmis olmemis neden ?
BLooD_ReG' Alıntı: Pazar Dün yarın olsaydı bugün cuma olurdu diyen biri bunu hangi gün söylemiştir Genişletmek için tıkla ... Persembe ? Adamin bir tanesi intihar etmis olmus bi adam daha intihar etmis olmemis neden ?
TRSweet Üye Casonurillas' Alıntı: çünkü olüler tekrar ölemez. Incici misin ekşici mi? Genişletmek için tıkla ... Cvp ole degil ama oda olur
Casonurillas' Alıntı: çünkü olüler tekrar ölemez. Incici misin ekşici mi? Genişletmek için tıkla ... Cvp ole degil ama oda olur