reaurora Üye zakkum olabilir. benim amcamın kızının görümcesinin teyze oğlusu senin kayınbiladerinin halasının yeğeninin dayı kızısı ile evlenirse biz kimiz?
zakkum olabilir. benim amcamın kızının görümcesinin teyze oğlusu senin kayınbiladerinin halasının yeğeninin dayı kızısı ile evlenirse biz kimiz?
Serhan Üye Evsizim sokaklarda telefon dileniyorum Sevgilin Varmı yoksa yokmu yoksa neden yok varsa neden var
reaurora Üye sevgilim yok çünkü ağzımı tutamıyorum içimden ne geçse bir anda cıkıveriyor. bazıları gereğinden fazla dürüstsün diyor. en uzun ilişkim 3 hafta sürdü nasılsın dostum?
sevgilim yok çünkü ağzımı tutamıyorum içimden ne geçse bir anda cıkıveriyor. bazıları gereğinden fazla dürüstsün diyor. en uzun ilişkim 3 hafta sürdü nasılsın dostum?
007wolverine Üye Serhan..' Alıntı: Soru sormayı unuttun Genişletmek için tıkla ... sende sormadin en sevdiğin corba
reaurora Üye kızla pişti oynadık kız önümdeki kağıtlara doğru eğildi sonra cart! dış kapınızın rengi mor mu? Son düzenleme: 21 Ağu 2014