passiv€ aggressiv€ Üye yok bea ne vejeteryanı biz örenciyiz ne bulsak yeriz alttaki üye kesin metal müzik dinlemiyodur
DJAVU Üye Konu Sahibi Berlin Boleyn' Alıntı: aynen datlum tutturdun alttaki iddaa tutkunuymuş:P Genişletmek için tıkla ... TuTmDı OyNArIm AmA aYdA 1-2 kErE AmA keŞke TuTaN iDDaaLaR oLSa ALttAki ÇoK şEkİL
Berlin Boleyn' Alıntı: aynen datlum tutturdun alttaki iddaa tutkunuymuş:P Genişletmek için tıkla ... TuTmDı OyNArIm AmA aYdA 1-2 kErE AmA keŞke TuTaN iDDaaLaR oLSa ALttAki ÇoK şEkİL
Berlin Boleyn tuttu canım hahahaha alttaki çok sevgili değiştiriyormuş diye duydum doğrumu tevatürmü?
Praetor Emekli Yönetici İlk okuduğumda vurmuş okudum da... Neyse... Yok hiç olmadı. Prensiplerim vardır benim Alttaki, mağrurmuş...
İlk okuduğumda vurmuş okudum da... Neyse... Yok hiç olmadı. Prensiplerim vardır benim Alttaki, mağrurmuş...
EroL Emekli Yönetici sayılır Alttaki hergece süt içen, düşlerini fırçalayan düzenli tertipli kuzzzu gibi biridir kesin
Berlin Boleyn dişlerimi fırçalarım ama süt içen ve tertipli kısmına katılmıyorum kuzu gibi değilim perdelerimi kaldırınca kedi gibiyimdit alttaki çok uykucuymuş...
dişlerimi fırçalarım ama süt içen ve tertipli kısmına katılmıyorum kuzu gibi değilim perdelerimi kaldırınca kedi gibiyimdit alttaki çok uykucuymuş...