Alternatif yılbaşı hediyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif yılbaşı hediyeleri
arkadaşlar yılbaşı yaklaştı ve birbirimize çeşitli fikirler verebiliriz yılbaşı hediyeleri için.
farklı ve ilginç hediye önerileriniz varsa haydi pöykürün:deal:

jöly

Üye
ayy sorma dreamboys hediye almak çok güzel ama seçmesi bir dert...nişanlıma saat almayı düşünüyorum...bu sene doğumgünümde bana bir arkadaşım benim resmimin puzzleını yaptırmıştı birkaç arkadaşıma ve bebişime puzzle ya da fotoğraflarından takvim yaptırtmayı düşünüyorum...aileme,görümceme,nişanlımın ailesine de kıyafet alıcam galiba...daha tam karar vermedim...

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
konuyu gördüm sevgilime ne alıcagımı düşünmeye başladım

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
ayy sorma dreamboys hediye almak çok güzel ama seçmesi bir dert...nişanlıma saat almayı düşünüyorum...bu sene doğumgünümde bana bir arkadaşım benim resmimin puzzleını yaptırmıştı birkaç arkadaşıma ve bebişime puzzle ya da fotoğraflarından takvim yaptırtmayı düşünüyorum...aileme,görümceme,nişanlımın ailesine de kıyafet alıcam galiba...daha tam karar vermedim...

Şöle Bi Adet Breitling Saat İyi Gider Nişanlına Ablacım:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yılbaşında sevgilime hediye almam ve bana hediye alırsada almam çünkü yılbaşılarını hiç sevmem

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Yılbaşında sevgilime hediye almam ve bana hediye alırsada almam çünkü yılbaşılarını hiç sevmem
bizim yılbaşını kutlama amacımız yeni yıla girme sebebi.eğlenmek için hediye almak için bahane;)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yılbaşı, Sevgililer Günü Bizim İçin Pek Birşey İfade Etmiyor.. :)

Aşkımla Benim Tanıştığımız Günü Doğum Günümüz Olarak Kutluyoruz.. Sevgililer Günü de Bize Saçma Geliyor.. Çünkü Bizim İçin Her Gün Sevgililer Günü.. :)

İllaki Hediye Almak İstersen Onun En Beğendiği Yazarlardan Birinin Kitabını Alabilirsin.. Veya En Çok İlgi Duyduğu Konulardan Belgesel Seti Al.. (Fazla mı Entel Oldum Ne? :ehe)

Ailene de Aynı Şekilde Çok İstedikleri veya Beğendiklerini Bildiğin Herhangi Birşeyi Alıp Onlara Tatlı Bir Sürpriz Yapabilirsin.. ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sürpriz!.. :gul:
Yılbaşından sonra söylerim ne aldığımı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt