luckysleven
Üye
-
Konu Sahibi
-
yalnız böyle birşey olmaz çünkü sistemde bunun kodları yok ??? lumailarda o kod modem firmware ve renk göstermeye yarıyorBugün yabancı forumlardan birini gezerken biri alttaki 3 tuşun titreşiminin nasıl kapatılacağını yazmış. En başta yöntem pek inandırıcı gelmedi ama denedim sonunda o saçma titreşimi kapadım : ) Aylardır Ms bu basit özelliği güncelleme ile vermiyordu bugün bu yöntemi şans eseri arka sayfalarda kalmış bir konu içerisinde bulduğum için oldukça mutluyum : )
Neyse fazla uzatmadan yöntemini yazıyorum .
##634# yi tuşluyoruz ve karşımıza test ekranı geliyor. Oradan vibration testi seçiyoruz ve başlatıyoruz. Test bittikten sonra adımları takip ediyoruz test tamamlandıktan sonra uygulamadan çıkıyoruz ve tuşların titreşimi kapanıyor fakat telefona res atarsanız adamın dediğine göre titreşim yine açılıyor ama hiç fark etmez yöntemi belli artık : )))
Not: 8s de denenmiştir büyük ihtimal 8x lerde de olur ama lumialarda olurmu bilmiyorum denemesi bedava kolay gelsin
yalnız böyle birşey olmaz çünkü sistemde bunun kodları yok ??? lumailarda o kod modem firmware ve renk göstermeye yarıyor
ben sanki yalan söylüyonuz dedim tavrınız iç açıcı değil...nasıl olamaz olmayan şeyi neden yazayım buraya şuanda tuşlarım titremiyor 50 kere bastım titremiyor inşallahta bozulmuştur hiç çalışmaz birdaha hoş adam resden sonra yine çalışmaya başlıyor demiş ama aksi bir durum olmadığı sürece res atmıyorum tele zaten : )
ben L920 de denedim tuşalamyı yapıyorum ancak bizde vibration testi seçme gibi bir şey yok sadece 3 tane bilgi veriyor o kadar bu arada sende gdr3 yüklümü beelki onunlada ilgili olabilir
ben sanki yalan söylüyonuz dedim tavrınız iç açıcı değil...
yok ben flaşladım telefonu gdr2 öncesine döndüm gdr2 bile yok yani bende
dostum oraya yaptım oldu demişim sen hala olamaz diyorsun .. ne yazmamı bekliyorsun evet yaptım ama olamaz bu arkadaşlar siz yinede yaptığımı varsayın mi demeliydim acaba ?[/quote
TMM da lumialarda OLMAZ
Htc telefonuma denedim oldu, titreşim gitti. Ammaaa telefonu kapatıp açınca geri geldi
Yani telefona reset atınca değil, restart atınca titreşim geri geliyor.
neden bilmiyorum ama o titreşim benim çok hoşuma gidiyor
Ben telefonu düşürdüm titreşim şu anda elle zor hissedilir derecede zayıf, o problem kendiliğinden kayboldu ama aramalarda sessize alamıyorum maalesef
Keşke lumia cihazlarında da işe yarasa
Arama tuşunu nasıl değiştiriyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?