ALpeRenBuGRa son Aktivitesi: 14.01.2009 09:13:00 (öldü mü bu arkadaş?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
ALpeRenBuGRa son Aktivitesi: 14.01.2009 09:13:00 (öldü mü bu arkadaş?)
googleda telefonuma oyun ve program için arama yaparken ALpeRenBuGRa isimli arkadaşın konusu denk geldi ve maxicepe bu şekilde üye olmudum başta siteyi hazırlayan negative olmak üzere sitenin kuruluşundan itibaren emeği geçen herkese teşekkürler ama siteyi tanımamı sağlayan arkadaşı uzun süredir göremiyorum bilgisi olan var mı?:allalla:
artı parantez mobile cm 2009 çıktımı hakkında bilgisi var mı acaba?:allalla:

Solamente

Üye
Alperen abi artık siteye girmiyor :( Özel nedenleri olduğunu söylemiş . . .

Yaşıyor yaşıyor merak etme :)

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
arada bir girip baksa iyi olur en azından cm 2009 hakkında bir bilgi alsak :) uzunca bir aramadan sonra cm 2008i aramalarımda onun konusunda bulmuştum cm 2009!!?!?!?!
nasıl ulaşabiliriz acaba kendisine bilgisi olan var mı?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Pınar abla hayırdır uyarı almissin ne oldu

Solamente

Üye
Valla ne desemki şimdi :( msn kullanmıyormuş arkadaşa sordumda internet olayını bitirmiş :(
Telefon numarası falanda yok bi başkasından alıp başkasına verilmezde bende olsa yardımcı olmak isterdim ama :(

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
поэт;1311756' Alıntı:
Valla ne desemki şimdi :( msn kullanmıyormuş arkadaşa sordumda internet olayını bitirmiş :(
Telefon numarası falanda yok bi başkasından alıp başkasına verilmezde bende olsa yardımcı olmak isterdim ama :(
bilgi için teşekkürler
googleda aramalara devam edecez demektir ;)

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
değerli abilerimizden alper abi yok mu artık???? az önce hatunun isteği üzerine googleda arama yaparken karşıma maxicep çıktı ve program işimi gördü gerçi o konuya teşekkür ettim birde burdan edeyim saolasın alper abi

Ozan

Ozan

Admin
Alperenbugra maalesef yine kendine özgü sebeplerden dolayı aramızda yok ancak yine geleceğinden eminim.
Maxicep AlperenBugra' sız
AlperenBugra Maxicep' siz yapamıyor. Çok kere şahit olduk :)

Sevgi daimidir. Bir anlık sinirler geçici

Ozan

Ozan

Admin
[quote="The Patriot";1311742]arada bir girip baksa iyi olur en azından cm 2009 hakkında bir bilgi alsak :) uzunca bir aramadan sonra cm 2008i aramalarımda onun konusunda bulmuştum cm 2009!!?!?!?!
nasıl ulaşabiliriz acaba kendisine bilgisi olan var mı?[/quote]

Real Football : Manager Edition 2009 var ama CM 2009 yok henüz.

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
Alperenbugra maalesef yine kendine özgü sebeplerden dolayı aramızda yok ancak yine geleceğinden eminim.
Maxicep AlperenBugra' sız
AlperenBugra Maxicep' siz yapamıyor. Çok kere şahit olduk :)

Sevgi daimidir. Bir anlık sinirler geçici

Real Football : Manager Edition 2009 var ama CM 2009 yok henüz.
rf manager edition 2009 hiç iyi değil cm'nin mobil olanı lazım pc için olan var mobil için olanıda lazım.çıkmasını bekleyelim artık:sn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...