"Alper Potuk kim ki 3 milyon euro alacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
"Alper Potuk kim ki 3 milyon euro alacak"

Türkiye'nin gündemine oturan Alper Potuk transferi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Türkiye'nin gündemine oturan Alper Potuk transferi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Fenerbahçe'nin son anda devreye girerek flaş bir hamleyle Galatasaray'ın elinden kaptığı Alper Potuk için tartışma yaratacak bir yorum Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, Fenerbahçe'nin Alper Potuk'u transfer ederek Galatasaray'ı büyük bir hatadan kurtardığını dile getirdi.

Altaylı, "Allah biliyor ya, Alper Potuk'un G.Saray'a gelmemesine üzülmedim. İyi futbolcu ama o kadar para etmezdi. Karakterinde sorunlar olmalı ki, “G.Saray'a gelmek istiyorum" deyip, sonra “F.Bahçe'ye gitmek istiyorum" diyor. G.Saray'a gelip 2. bir Emre vakası olsa, ki asla o yetenekte değil, d aha mı iyi olurdu? Yerli futbolcularımız hakettiklerinden çok paralar alıyorlar. Alper kim ki, 15 milyon Euro bonservis ve yılda 3 milyon Euro para alacak? Melo'nun yarısı eder mi sizce? Bence gelmemesi gerçekten iyi oldu. F.Bahçe sağolsun G.Saray'ı bu büyük hatadan kurtardı. " ifadelerini kullandı.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fatih Altaylı. :ehe

Buğra

Buğra

Admin
Bizde şükrediyoruz hamiti aldıkları için :aha:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Doğru söze ne denir :D

Akıncı

Akıncı

Üye
Türkiye'de çok oyuncu çıkmıyor zaten 3 milyon tl alacak fazla oyuncu yok zaten

tapatalk

tapatalk

Üye
tipik galatasaraylı yorumu ne kadar haklı olsada

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alper'in karekter sorunu olduğunu söyleyen Altaylı , hem de Melo ile kıyaslıyor . :)

Garip , hem de çok garip ...

• Beğen
Tepkiler: ka_za
umitgul18

umitgul18

Üye
Bu duruma bitarafımla gülüyorum :kop:

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Alper'in karekter sorunu olduğunu söyleyen Altaylı , hem de Melo ile kıyaslıyor . :)

Garip , hem de çok garip ...

ordaki yazıdan karakterlerini karşılaştırdığını anladıysan daha fazla kitap okumalısın derim :ehe

umitgul18

umitgul18

Üye
Bu Fatih Altaylı hiç Potuk'un maçını izlememiş mi? Hiç attığı golleri görmemiş mi ? Karakter sorununu bilemem ama bence 3 milyon euro yu sonuna kadar hakediyor.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
alpere verilen para bir tarafa orhan şam ve bienvenu bonservisi ile eskisehire verildi hesaba bu bonservis bedellerinide eklersen alper 20 milyon dolara yaklaşıyor bizim beşiktaşta bol keseden dağıttı sonuç meydanda

rapman

rapman

Üye
Bu adamı sevmem ama ilk defa doğru bi laf etmiş.

umitgul18

umitgul18

Üye
Bonservis bence de fazla ama 3 milyon Potuk'a verilir yani.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alper Potuk'un yilda 1 milyon 400 bin euro alacagi aciklandi .
Fatih Altay'in ciddiyetten uzak , anlamsiz beyanatlarina bir yenisi daha eklenmiş oldu .
Ciddiye alinacak bir karekter değil kesinlikle ...

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Aynen kardeşim büyük sazan çıktı adam

Murat Alper

Murat Alper

Üye
alper potuk kim ya kim ya artisin teki

- - - Eklendi - - -

bi üç dört maç oynayamasında hemen yedeğe alır onu hocası

Üst Alt