Alper geliyorum dedi Eskişehir'e imza attı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Alper geliyorum dedi Eskişehir'e imza attı
Fenerbahçe-Alper Potuk flörtü dün akşam itibariyle sona erdi. Taraflar genç yıldızın alacağı ücret konusunda anlaşamayınca, Alper Eskişehir’e geri döndü. Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 1 milyon 100 bin dolar ücret talep eden Alper’e olumsuz yanıt verildiği bildirildi. Görüşmelerde Fenerbahçeli yöneticilerin sert bir mizaçla masaya oturduğu ve pazarlıklarda geri adım atmadıkları ileri sürüldü. Hayalleri suya düşen genç futbolcu, büyük moral bozukluğuyla Eskişehir’e döndü. Alper telefonlarına dahi cevap vermedi. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe ile Eskişehirspor 5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde uzlaşma sağlamış ancak Alper’in istediği ücret yüksek bulununca, resmi imza bir türlü atılamamıştı.

:ehe

ssercan

Üye
Fiyasko :D Sowda bitti dediler lille resmi teklif bile yok dedi :D

India

India

Üye
krasic'de gelmeyecek zaten bunlar kimi alacak acaba ? fenerin yapacağı iş anca böyle olurdu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bunun . . . kaldırmişlardi . Niyetinin para olduğu aşikardi . Hak ettiği yere geri gitti . . . Sevindirici haber . Gökay bundan daha iyidir , onu kazanmalıyız . ( fenerbahçeyi de kutluyorum , geri postaladığı için :) sen açık gözlülük yaparsan , o klube anca ziyaret amaçlı gelirsin , geldiğin gibide postalanırsin ) :D

greenmile

greenmile

Üye
alpere para vermedik o yüzden gelmedi yoksa eskişehir de problem yoktu,gelmemesi iyi oldu.

----------Eklendi @ 18:06:22 ---------- Yazıldı @ 18:04:41 ----------

krasic'de gelmeyecek zaten bunlar kimi alacak acaba ? fenerin yapacağı iş anca böyle olurdu.

sizin gibi reyes forlan ujfalusi 3lüsünden 1ini almayalım kardeşim başka birşey istemeyiz:ehe

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
alpere para vermedik o yüzden gelmedi yoksa eskişehir de problem yoktu,gelmemesi iyi oldu.

----------Eklendi @ 18:06:22 ---------- Yazıldı @ 18:04:41 ----------

sizin gibi reyes forlan ujfalusi 3lüsünden 1ini almayalım kardeşim başka birşey istemeyiz:ehe

Onların ki ayrı bir komediydi ...
Çok acıydı gerçekten . :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile

ssercan

Üye
Krasic de gelmez :D

India

India

Üye
hocam bırakın bu ayakları bayağı transfer fiyaskosu işte

greenmile

greenmile

Üye
işimize uymadı almadık,adam size kesin gelmem demedi yani:ehe

yani forlan ya da reyes gibi değil.:D

India

India

Üye
heh transfer yapamadınız şimdi forlan'a sallıyorsun alper'i alamadınız diye. sow,krasic,alper bakalım başka kimler eklencek listeye

adam diyordu bank asya'ya düşerse takım sözleşmemi fesederim diye o yüzden alınmamıştır.

greenmile

greenmile

Üye
liseli kardeşim sowu fenerbahçe mi dedi alıyorum diye?Yada Ali Koç Fransaya sow için gitti de alamadık mı?Sallamayı bırak gerçeklere bak ünal gitti ispanyaya almaya ujfalusiye verdiler geldi:ehe

Ayrıca eskişehirle biz anlaşmıştık zaten futbolcu verdiğimiz rakamı beğenmedi:D umarım anlamışsındır:ehe

India

India

Üye
adamla 2 kez görüştünüz ikiside olumsuz geçti hala adamla anlaşmıştık diyorsun :D

SHS

SHS

Üye
zaten olmıycağı belliydi ben paylaşmıştım haberi Alper'e 10milyon euro isteniyor diye, ayrıca söz niye galatasaray'a geliyor, haber fenerbahçe ile ilgili..

• Beğen
Tepkiler: India
India

India

Üye
zaten olmıycağı belliydi ben paylaşmıştım haberi Alper'e 10milyon euro isteniyor diye, ayrıca söz niye galatasaray'a geliyor, haber fenerbahçe ile ilgili..

fenerliler işte kardeş her konuda bizimle kıyaslıyorlar kendilerini birde biz büyüğüz diyorlar :D

seribro

seribro

Üye
yapamadığımız transfer bile olay oldu birde tersten düşünmek lazım fener daha iyilerini transfer ederse ne diyeceksiniz o zaman kesin sus pus olursunuz

• Beğen
Tepkiler: greenmile
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Lütfen Konu İle Alakalı Mesajlar Yazalım

India

India

Üye
yapamadığımız transfer bile olay oldu birde tersten düşünmek lazım fener daha iyilerini transfer ederse ne diyeceksiniz o zaman kesin sus pus olursunuz

fener onu yapsa haklısın diyecem de ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...